sobota, 18. junij 2016

Z novostmi Kérastase do las v top kondiciji

Kérastase Nutritive je strokovnjak za suhe lase od leta 1979, letos pa je ta francoski specialist razkril inovacijo za nego las v salonu in doma, s hranilnimi snovmi, ki prodrejo globje v las in trajajo dlje pri celo najbolj izsušenih laseh. Kérastase je pionir v znanosti nege las, njihovi izdelki vsebujejo dragocene sestavine ter izvrstne teksture in dišave, ki zasvojijo. Inovacija leta 2016 in novost v pooblaščenih salonih Kérastase je Protocole Immunité Sechéresse, namenjen posebej suhim lasem.
izbrani model za dogodek je bila Karin Škufca
O tem smo se lahko pred kratkim prepričali tudi na dogodku v hotelu Radisson Blu Plaza, kjer smo spoznali ritual nege las in prenovljene izdelke z bogatimi teksturami in vonjavami v lepi novi embalaži, s katerimi lasje nosijo pečat najlepšega dotika. Gre za najbolj trajno nego do zdaj, izdelano po meri frizerjev, ki se ponaša z novim sistemom tehnologije Nutri-Captur.
Prvi korak nege se začne z diagnozo strokovnjaka. Pred pranjem frizer oceni stopnjo suhosti las, da lahko določi primerno mešanico nege Protocole Immunité Sechéresse za vsako stranko. Potem, ko frizer določi ustrezen odmerek treh sestavin, ustvari enotno mešanico, ki se nanese po pranju in pusti na laseh pet minut. Lasje se nato sperejo in so tako pripravljeni na oblikovanje. Protokol je sestavljen iz hranljive utrjevalne nege, ki temelji na patentiranih Intracyclane PQ6 molekulah, hranilnega obnovitvenega koncentrata z molekulo Irisome in benzojevo smolo ter seruma z benzojevo smolo, ki zagotavlja bogate hranilne snovi celo za najbolj izsušene lase.
Benzojeva smola je plemeniti styrax benzojevec iz jugovzhodne Azije, ki izloča dragoceno smolo, ta zmore s poustvarjanjem notranje hranljivosti zapreti najgloblje poškodbe. Benzoin so poznali že stari Grki in Rimljani kot močen fiksativ, znan po svojem sladkem vonju, skozi stoletja je bil cenjen zaradi zdravilnih in antiseptičnih lastnosti. To smolo danes kmetje pridobivajo z majhnimi rezi v lubje, kar prikliče smolo na površje. Sprva tekoča smola se kmalu posuši do srednje trdne oblike in je nato pripravljena za nabiranje po šestih mesecih.
Ker najbolj suhi lasje potrebujejo posebno skrb, je Kérastase povečal svojo hranilno moč svoje nadvse priljubljene blagovne znamke Nutri-Thermique in jo prenovil v Nutritive Magistral. Kot pove že novo ime, je ta program nege doma resnično mojster v umetnosti zagotavljanja hranljivosti, saj lase oskrbi in pusti sijoče ter lažje obvladljive. Da je to res, smo se povabljenke dogodka prepričale na svoje oči na Karin Škufca, ki je bila model. Njeni lasje so bili po tem intenzivnem tretmaju mehki, sijoči in privlačno dišeči.
blogerke in novinarke so še same preskusile teksture
Globalno gledano pa je nov obraz Kérastase Nutritive postala igralka January Jones, dobitnica več priznanj na področju filmskega ustvarjanja, najbolj znana po svoji vlogi Betty Draper v priljubljeni seriji Mad Men. January ocenjuje, da so lasje pomemben del tako likov, ki jih igra, kot tudi nje same. Pri tem se prav gotovo ne razlikuje od povprečne ženske, ki se dobro zaveda, da so lepo negovani in urejeni lasje pomemben del naše podobe.
lasje modelov so bili po obdelavi lepši in tudi na videz zdravi
"Moj najljubši izdelek iz linije Nutritive je Masquintense za tanke lase. Poskušam ga uporabljati dvakrat na teden po šamponiranju in sprememba je očitna. Dolga leta mi je pomagal ohranjati zdrav videz las v mojem poklicu, ki za lase predstavlja velik stres. Od svojih las zahtevam veliko. Priložnost za delo z znamko Kérastase sem sprejela z odprtimi rokami, saj sem resnično velika oboževalka in njihove izdelke uporabljam že leta in leta. Bila sem počaščena in navdušena, ko so me vprašali, če bi podprla znamko, ki je že dolga leta na policah moje kopalnice. Zame je bilo vedno pomembno, da pri stvareh, katere zagovarjam ali jih podpiram, ostanem kar se da pristna, zato se sploh nisem obotavljala. Kot del kampanje sem dobila tudi priložnost za delo z velikimi mojstri, kar je vedno navdihujoče," je povedala simpatična igralka.
postala je obraz njihove linije Nutritive: ljubka January Jones pred panojem z oglasno kampanjo
Sama se ne morem pohvaliti s tako prepoznavnostjo ali dosežki, kot January Jones, vseeno pa imava s to lepotičko vsaj dve skupni točki: obe se zavedava pomena urejenosti pričeske in zdravja las, saj so samo zdravi lasje lahko tudi lepi; tudi sama pa že nekaj let prisegam na znamko Kérastase, ki iz mojih las izvabi najboljšo, vrhunsko kondicijo. Prepričana sem, da je takih žensk pri nas še več. Če pa znamke ne poznate prvoosebno, ji kljub višji ceni dajte priložnost. Izdelki so super koncentrirani, zato se jih porabi zelo malo, učinek pa je preprosto osupljiv in vreden tega, da se odločite za pofesionalno nego las.

Ni komentarjev:

Objavite komentar