četrtek, 09. junij 2016

Privošči si popolno fen frizuro vsak dan

Če smo šle na fen frizuro v frizerski salon, se to takoj opazi. S profi tretmajem hitro dosežemo mehko eleganco v laseh. V preteklosti smo se fenirale samo ob posebnih priložnostih, zdaj pa je ta lepotni ritual postal dostopnejši, ne le zaradi odličnih profesionalnih sušilnikov za domačo uporabo, ki jih lahko kupimo, ampak tudi zaradi specialnih izdelkov za pomoč pri feniranju, ki so nam na voljo.
Anja Rubik za Kérastase
Fen frizura nam v vsakem trenutku daje občutek samozavesti, razkošja in privlačnosti, kot da smo zvezde svojega filma. L’Incroyable blowdry je izdelek blagovne znamke Kérastase, ki spreminja koncept stiliranja las. Malodane čudežni preoblikovalni toplotni losjon omogoča optimalno oblikovanje in neskončne možnosti preoblikovanja brez ponovnega nanosa izdelka.
utrinek s snemanja
Z L’Incroyable blowdry bo frizura obstojnejša, lahko jo bomo oblikovale na številne načine. Izdelek nanesemo na vlažne lase, kjer se ustvari mikroskopska plast aktivnih sestavin, ki jih stimulira toplota. L’Incroyable blowdry omogoča raznolikost oblikovanja zaradi tehnologije Stimuli Responsive Styling, to je vosek, ki menja obliko za ponovno stiliranje pričeske s pomočjo toplote.
Ko se toplota aktivira in se mikro delci začnejo taliti, si lasje 'zapomnijo' obliko in mikro delci se lahko nato ponovno aktivirajo. To omogoča več možnosti preoblikovanja sloga z eno samo uporabo izdelka L’Incroyable blowdry. Izdelek ima še nekatere druge prednosti: omogoča termo zaščito do 230°C, reaktivira se s pripomočkom za stiliranje, ki oddaja toploto; mikro-vosek, občutljiv na toploto, se poveže z lasnim vlaknom in se s toploto ponovno aktivira; daje anti-frizz zaščito do 96 ur, tudi, ko zunanja vlaga doseže 80 odstotkov; omogoča nadzor gibanja las.
Zaščitni obraz izdelka je supermodel Anja Rubik, ki pooseblja vsestransko brezhiben slog. Izdelek L'Incroyable blowdry je na voljo samo v Kérastase frizerskih salonih, njegova priporočena cena pa je 26 evrov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar