sobota, 11. junij 2016

Privošči si neškodljivo, privlačno porjavelost

Koledarsko poletje že trka na vrata, čeprav deževje zadnjih dni ne napoveduje naravne zagorelosti. A tako je še bolje, saj dobro vemo, da so UV žarki nevarni za kožo! Vseeno si želimo privlačno rjave in zagorele polti, saj to še vedno povezujemo z idejo počitnic ob morju, ležerne brezdelnosti in drugih užitkov; zapovedi bele polti, kot nam jo svetujejo dermatologi, namreč moda še ni čisto sprejela za svojo.
Vem, da si želiš seksi in ravno prav zagorele polti, obenem pa te skrbi za svoje zdravje. Zato te bo gotovo navdušila novica, da se je na trgu kozmetičnih izdelkov pojavil TAN OF OZ naravni sprej za samoporjavitev.
rezultat: brez nanosa spreja in po takojšnjem nanosu Tan of Oz
Tan of Oz sprej je bil ustvarjen kot zdrava alternativa umetnemu sončenju. Že en nanos spreja daje čudovito, enakomerno barvno polt v vsakem trenutku, ne glede na sezono, to pa v zdravi, hitri in varni obliki.
Vsebina spreja, ki je primeren tako za ženske kot moške, zadošča za okoli 40 aplikacij po obrazu in dekolteju. Naravna zagorelost bo trajala do pet dni. Sprej se hitro posuši po nanosu, primeren je za vse tipe kože, je dermatološko testiran, ni pa testiran na živalih, torej je PETA in 'cruelty-free' izdelek. Dejstvo, da je Tan of Oz narejen v Nemčiji, skladno z visokimi zahtevami EU zakonodaje, nam kot potrošnikom vliva dodatno zaupanje.
Za lažje nanašanje izdelka lahko uporabiš originalno Tan of Oz rokavico, ki se jo da kupiti posebej. Cena rokavice je 8,30 evra, za sprej pa bo treba pripraviti 26,84 evra. To poletje se ti torej ne bo treba pražiti na vročem soncu, ampak lahko za naravno in privlačno zagorelost poskrbiš veliko preprosteje in bolj zdravo. Nakup tukaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar