torek, 07. junij 2016

Paula's Choice predstavlja novo maskaro in puder

Paula's Choice, kultna kozmetična znamka, ki jo uporabljajo okoljsko zavedne punce, je predstavila dva nova izdelka v make-up kolekciji. Prva je Endless Lash Mascara, ki definira in podaljšuje vsako trepalnico posebej. En nanos je dovolj za ločene, podaljšane trepalnice, dodatni nanos pa trepalnice dramatično podaljša in jim doda ekstra volumen.
Robustna krtačka iz mehkih vlaken se dobro oprijema korenin trepalnic in omogoča natančno definicijo vsake trepalnice posebej, od korenine do vrha. Rezultat sta maksimalna dolžina in volumen, ki ne povzroča grudic. Maskara je povsem brez dišav.
Resist Flawless Powder pa je puder z novo, izboljšano formulo z ultra fino, svilnato teksturo za naraven ten kože in brezhiben končni videz. Deluje proti staranju kože zaradi posebne formule, ki kožo gladi in izboljšuje njeno teksturo, po nanosu se ne useda v fine linije in drobne gubice. Zagotavlja rahlo do srednjo prekrivnost za brezhiben vide, zlahka se ga nanaša s priloženim čopičem. Tudi puder je povsem brez dišav. Oba izdelka, kakor tudi vse druge s podpisom Paula's Choice lahko preko spleta kupujete tukaj.
Paula’s Choice je leta 1995 ustanovila mednarodno priznana strokovnjakinja za nego kože, Paula Begoun, avtorica knjig Blue Eyeshadow Should Be Illegal, The Beauty Bible in Don't Go To The Cosmetics Counter Without Me. Paula s svojim strokovnim znanjem ustvarja vrhunske formulacije izdelkov za nego in ličenje, ki temljijo na zanesljivih in objavljenih raziskavah in predvsem so popolnoma brez škodljive kemije, ki jo velikokrat vsebujejo druge znamke kozmetičnih ter lepotnih izdelkov.
rezultat z novo Paula's Choice maskaro Endless Lash
Linijo Paula’s Choice sestavljajo izdelki za nego kože obraza, telesa, las in ličila. Noben od njenih izdelkov ne vsebuje dišav, ni testiran na živalih, izdelki so okolju prijazni, predvsem pa delujejo učinkovito - brez lažnih obljub. Njene iskrene in nepodkupljive ocene različnih kozmetičnih izdelkov, ki so na trgu, lahko vselej preverjate na tej spletni strani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar