nedelja, 12. junij 2016

Kako ustvariti svojo dišavo Freywille

V drugi polovici maja smo na dogodku, ki so ga pripravili revija GRAZIA Slovenija, butik Freywille in kozmetika Heaven by Deborah Mitchell spoznavali nov trend nanašanja parfumov, t.i. plastenje dišav. S pomočjo FREYWILLE Les Parfums Creations smo obiskovalke lahko ustvarile dišavo z osebnim podpisom.
z leve proti desni: Irena Boh, Monika Pogačar in Judita Žilavec
V Freywille butiku v centru Ljubljane smo povabljeni spoznali, kako iz štirih obstoječih dišav, ki nastajajo v njihovem ateljeju na Dunaju, ustvariti številne kombinacije, tudi tisto, ki nam najbolj diši. Vonji, ki jih za Freywille izdeluje hiša Azur Fragrances, so zdaj na razpolago tudi v manjših pakiranjih, iz njih si lahko doma same ustvarimo svojo mešanico vonjav. Pakete dišav so sestavili iz duetov stekleničk iz iste družine, na voljo so Sphinx Innocent in Sphinx Magique, Sphinx Mystique in Sphinx Rose.
nagrajenka Irena Boh s čudovito zapestnico FREYWILLE
Na dogodku smo lahko preizkusili tudi božansko organsko kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell, ki je na voljo tudi v Sloveniji, nanjo pa prisegajo številne znane domače lepotice, ki si želijo skrbno negovane kože s pomočjo najboljših sestavin. Za želodčke so skrbele specialitete Okrepčevalnice Ruj, za žejo pa muškatna penina Jeruzalem Ormož.
Veronika in Blaž Ručigaj (zastopnika kozmetike Heaven) z modno gospodično Evo Ano Kazič
Že tako lep večer je zaokrožila nagradna igra, ki je eno od obiskovalk razveselila z ekskluzivno zapestnico FREYWILLE, druga je dobila kompleta kozmetike Heaven by Deborah Mitchell, tretja je prejela celoletno naročnino na revijo GRAZIA, četrta pa šopek vrtnic Love box. Upamo, da nam bo Freywille kmalu pripravil še kakšen tako lep dogodek.


Fotografije: Dragica Sušnik in K. Veselič/GRAZIA Slovenija

Ni komentarjev:

Objavite komentar