torek, 17. maj 2016

Za vsako kožo prava rešitev: linija NovAge

Švedski Oriflame nas je prejšnji teden povabil na predstavitev svojih novosti, treh linij NovAge, ki skrbijo za različne potrebe kože v vsaki starosti. Predstavnice medijev, blogerke in lepotne navdušenke so z veseljem prisluhnile razlagi in tudi na svoji koži občutile, kako izdelki delujejo. Prav vse pa smo bile vesele škatle negovalnih izdelkov ob odhodu, v kateri se je skrivalo šest izdelkov iz ene od predstavljenih linij. Te so tri in sicer NovAge True Perfection, NovAge Ecollagen in NovAge Ultimate Lift.
Za mlajše obraze je tu linija NovAge True Perfection, s katero lahko po 20. letu poživiš utrujeno kožo in poskrbiš dolgoročno za mladostnejši videz. Set izdelkov NovAge True Pefection poskrbi za 11x več sijaja, 83 odstotkov boljšo navlaženost kože in zamnjšan videz por. Namenjena je vsem 20+, ki jih v življenju spremlja stres. Ustvarjena je za zaposlene, mlade ženske: nova in izboljšana NovAge True Perfection dokazano izpopolni kožo v samo nekaj tednih.
Vsebuje dve inovativni tehnologiji, s pomočjo katerih odpravlja znake stresnega življenjskega stila in kožo očisti od znotraj navzven, medtem ko hkrati preprečuje pojav prvih znakov staranja. NovAge True Perfection odpravlja prve znake staranja s pomočjo dveh naravnih sestavin: izvlečka svilovca in izvlečka Acai rastlinskih izvornih celic. Izvleček svilovca izboljša naravni sistem čiščenja kože. Koži pomaga odpraviti nečistoče v celicah, s tem pa poskrbi za bolj sijoč videz. Rastlinske izvorne celice so večen vir vseh rastlinskih celic.
S pomočjo najnovejših odkritij na področju biotehnologije so v laboratorijih Oriflame preučili izvorne celice več tisoč rastlin, zato da so identificirali tiste, ki delujejo proti staranju; nato so ločili sestavne dele in izbrali tiste, ki imajo največji učinek. Izvleček Acai rastlinskih izvornih celic dokazano podaljša življenje kožnih celic, koža pa je zato mladostnejša in ima več sijaja.
Na dogodku smo spoznali tudi linijo NovAge Ecollagen, ki se bojuje s prvimi že izraženimi gubicami, načeloma pa je namenjena ženskam med 30. in 40. letom starosti. Z uporabo dveh učinkovitih tehnologij za spodbujanje nastanka kolagena prenovljena, izboljšana linija Ecollagen zmanjša videz gub in prenovi polt.
Z izvlečkom rastlinskih izvornih celic Solanaceae in patentirano Tri-Peptide tehnologijo pomaga obnavljati in varovati kolagen v koži, s tem gubice 'ravna' od znotraj navzven. Ecollagen linija pomaga izboljšati gube do 33 odstotkov ter izboljša teksturo in ten kože ter daje mehkejšo, gladkejšo in bolj svežo polt.
"Patentirana tehnologija za linijo Ecollagen in dokazani klinični rezultati so zaslužni, da je ta linija resnično edinstvena. Zgrajena je na kombinaciji Oriflamove patentirane tehnologije in izvlečka rastlinskih izvornih celic, ki se skupaj borijo proti nastanku gubic," je povedal dr. Alain Mavon, vodja raziskav kože pri NovAge.
Kaj je Tri-Peptide tehnologija in kako deluje? Patentirano tehnologijo sestavlja kombinacija treh peptidov. Aktivno preprečuje razgrajevanje kolagena, s tem pa preprečuje nastajanje gubic. "Solanaceae izvleček rastlinskih izvornih celic poveča nastajanje novega kolagena do 200 odstotkov in vitro. Gubice zapolni od znotraj navzven ter jih vidno zmanjša," je še povedal dr. Mavon.
Za tiste, ki po 40. letu počasi izgubljamo poln volumen obraza in se koža začne povešati, pa bo pravšnja novost linija NovAge Ultimate Lift linija; z njeno pomočjo sčasoma lahko obnovimo čvrstost in prožnost kože ter poskrbimo za na videz bolj privzdignjen videz in bolj napeto kožo.
Z močjo revolucionarne, patentirane tehnologije in izvlečka rastlinskih izvornih celic odpravlja izgubljeni čvrstost in definiranost ter obnovi naravno prožnost kože. NovAge Ultimate Lift menda klinično dokazano koži povrne do 70 odstotkov prožnosti v samo 12 tednih uporabe negovalnih izdelkov iz te linije. Snovi iz te linije obnavljajo prožnost kože, s tem pa poskrbijo za privzdignjen, oblikovan videz.
Kaj je posebnost linije NovAge Ultimate Lift? Vsebuje patentirano tehnologijo AspartoLift, izpeljanko iz aminokislin. Vpliva na obnavljanje prožnosti kožnih fibroblastov, ki sicer z leti otrdijo in zato koža tudi izgublja svojo prožnost. Pri redni uporabi lahko koža zgleda spet celo desetletje mlajša. Napredni set izdelkov za nego kože je namenjen upoštevanju Oriflamove rutine nege kože za mladostnejšo kožo, ki prinaša najboljše rezultate. Ne glede na linijo rutino sestavljajo čistilec, tonik, krema za predel okoli oči, serum, dnevna in nočna krema.

Ni komentarjev:

Objavite komentar