četrtek, 26. maj 2016

V družbi mednarodnega umetnika ličenja za PUPA Milano

Mednarodni mojster ličenja Federico Lucci je minuli teden obiskal Ljubljano in prikazal ličenje s PUPA Milano izdelki na Lei Filipovič, vlogerki, modelu in ambasadorki znamke Pupa Milano v Sloveniji. Dobro obiskan dogodek je potekal v blagovnici Maxi v središču Ljubljane.
mojster ličenja pri delu in Lea Filipovič, vlogerka, model ter ambasadorka Pupa Milano v Sloveniji
Lucci je predstavnice medijev in blogerke, v nadaljevanju dneva pa tudi uporabnice in stranke navdušil s svojimi veščinami in našo državo zapustil z lepimi vtisi.
Znamka negovalnih izdelkov in dekorativne kozmetike PUPA je nastala leta 1974 v Milanu, italijanskem centru mode in oblikovanja. Čeprav je bila na začetku namenjena predvsem najstnicam, je znamka zelo kmalu vstopila na kozmetični trg s proizvodi za vse generacije. Potrdila je trditev, da so originalnost, svežina in pozitiven odnos vrline, ki se ne vežejo na obdobje v njihovem življenju, temveč jih delijo vse ženske.
sladkali smo se s prav posebnimi slaščicami
Pupina ženska sicer premore klasične odlike mladih ljudi: edinstvenost, ekstravaganco in strast. In zakaj ne, tudi kršenje pravil. Je ženska, ki ljubi modo in avantgardo, vendar se jima ne prilagaja. Skratka, je nekonvencionalna.
Natali Duhovnik (Everet International) je vodila dogodek
Dinamičen, kreativen duh edinstvene osebnosti, ki se je vedno pripravljena prilagoditi novim idejam, je bil opazen tudi na tem dogodku. Z ličili Pupa Milano se ženska lahko igra z izgledom svojega obraza v skladu s svojim razpoloženjem, naj si gre za make up sodobnih barvnih odtenkov in sloga, kakovosti izdelkov ali inovativnosti z dotikom glamurja. Časovno omejeni seti ličil so lahko primerno darilo ali zbirateljski dragulji. Znamka pa se predstavlja tudi z nego za obraz, denimo intenzivno nego s koncentriranimi aktivnimi sestavinami za odstranjevanje nepravilnosti in hitrejše doseganje želenih rezultatov.
Federico Lucci, mednarodni mojster ličenja za Pupa Milano, Barbara Krampač, vodja programa Pupa Milano Slovenija in Svetlana Božič, vodja programa kozmetike parfumerij Beautique ter Maxi
Poleg tega, da je napredna s svojimi sestavinami, pa je PUPA Milano še vedno cenovno dostopna. Lucci je na prikupni Lei pokazal intenzivnejše dnevno ličenje, ki ga lahko zgolj z uporabo osvetljevalca, bronzerja in bolj zadimljenim slogom ličenja na vekah hitro spremenimo v priložnostno večerno ličenje.

Foto: arhiv organizatorja in Dragica Sušnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar