petek, 13. maj 2016

Matisova krema ob 80-letnici v posebni ediciji

MATIS Fundamental Beautifying Cream je osnovna lepotilna nega, ko želimo obnoviti utrujeno kožo, ki je izgubila svojo vitalnost. Nežna vitaminska krema je bogata z izjemnimi aktivnimi sestavinami, ki popravljajo kožo, kar je ob prehodu iz hladnejšega v toplejše vreme zares dobrodošlo.
Ker francoski specialist za lepoto in nego letos praznuje 80 let delovanja, ob svojem rojstnem dnevu razveseljuje tudi kupce te kreme, ki je na trgu že nekaj let, s posebnim darilnim setom, v katerem je zanimiva zapestnica. Aktivne učinkovine v Fundamental Beautifying Cream, kot so mimoza teniflora, sončnično olje, antioksidant in vitamin C kožo hranijo, obnavljajo in vračajo energijo. S svojo odlično teksturo krema nudi ugodje ves dan.
 
Da boste polepšali polt in zasijali v pomladi, nanesite to kremo na obraz in vrat zjutraj in/ali zvečer. Za podlago pa si izberite ustrezen serum. Priporočena cena kreme je 69,50 evra, tokrat vas v posebni praznični ediciji ob nakupu čaka še šik modno darilo, ki lahko popestri vaš stajling.

Ni komentarjev:

Objavite komentar