petek, 06. maj 2016

Duet DJ Vanillaz sta nov obraz TAG Heuer

Švicarski prozvajalec ur TAG Heuer je dodal nov obraz, oziroma obraza v svojo družino ustvarjalcev elektronske glasbe. S tem nadaljuje svojo pojavnost na najbolj obiskanih festivalih elektronske glasbe po svetu.
TAG Heuer je inovativen, kreativen, provokativen in predvsem mladosten. Ostajajo povezani z mlajšimi generacijami in predvsem gledajo v prihodnost. Potem, ko so obrazi njihove znamke že postali David Guetta, Martin Garix in Nervo sisters, se je TAG Heuerju sedaj pridružil še najbolj popularen glasbeni dvojec v naši regiji, DJ Vanillaz.
Dinamičen dvojec, ki ga sestavljata priljubljeni zagrebški producent in DJ Marko Bucić, širši javnosti bolj znan kot Marc Bucca, in slovenski producent ter DJ Miha Pajk, sta v kratkem času ustvarila zelo veliko. Sta prodorna, ustvarjalna in zelo predana svojemu poslu. Neprespane noči v njunem studiu ter ustvarjanje novih in novih divjih ritmov, ki razveseljujejo množice po vsem svetu, so njuna vsakodnevna stalnica.
Njuno mesečno nastopanje v klubu Cirkus je najbolj obiskana zabava v Ljubljani. Pripravite se na še bolj divje ritme z urami TAG Heuer na njunih zapestjih in predvsem na najbolj noro noč v klubu Cirkus 3. junija letos, kjer bosta združila moči za super zabavo in nepozabno noč.

Foto: Aleš Bravničar

Ni komentarjev:

Objavite komentar