sobota, 21. maj 2016

Daj dizajnerskim oblačilom drugo 'šanso'

2nd Chance second hand trgovina z dizajnerskimi kosi oblačil, obutve in modnih dodatkov je blogerke in fashioniste minuli teden povabila v svoj pop-up store, ki ga je pripravila v atriju hostla Tresor na Čopovi. Na policah dizajnerskega second hand shopa 2nd chance je kar nekaj vrhunskih modnih kosov (med drugim Prada, Armani, Gucci, Louis Vuitton, Max Mara, Marc Jacobs, Marni, Dolce&Gabbana...), ki hlepijo po drugi priložnosti v rokah ljubiteljskih stilistk, fashionist in vseh ljubiteljic mode. Seveda pa se veselijo tudi predstavitve na naših blogih.
Dragica Sušnik po zaključeni stilski preobrazbi
Sprejela nas je Neva Virant, lastnica 2nd Chance, ki nam je razkazala bogato ponudbo začasne razstavne trgovine na Čopovi (svoj showroom ima ta trgovina iz druge roke sicer na Lepodvorski 16, kamor se da naročiti po dogovoru).
na desni še pred stiliranjem, ob meni Neva Virant (stoji) in na moji levi Barbara K. Germ
Izbira nežno rabljenih ali celo praktično nerabljenih dizajnerskih kosov je bila ogromna, a ker se mi je mudilo na naslednji dogodek, vseeno nisem preveč oklevala in sem z različnih obešalnikov potegnila nekaj že na prvi pogled všečnih favoritov. Na hitro sem si izbrala še čevlje in torbico ter dokončala stajling z nakitom.
Po želji nas je vizažistka pred tem naličila s Shiseido kozmetiko kot prave profesionalne manekenke, poleg stajlinga pa smo dekleta zraven skombinirala nakit slovenske oblikovalke Barbare K. Germ. Imele smo tudi svojega fotografa, ki nam je naredil fotke za lastno uporabo.
Sama sem si izbrala lahek prehodni plašč Cacharel s cvetličnim potiskom, svilene hlače Almira Sadar, svileno bluzico Cacharel, odprte sandale z visoko peto Dolce&Gabbana in poprijela za prvo torbico z živalskim potiskom v svojem vidnem polju - izkazalo se je, da je tudi ta skoraj nova torba znamke Dolce&Gabbana. Zraven sem si nadela ogrlico Barbare K. Germ (slika spodaj).
Na račun stajlinga in svojega novega videza sem prejela kar nekaj komplimentov, sledil pa je še profi fotošuting. In za konec sem se in smo se razvajali še z okusnimi francoskimi dobrotami Oliviers&Co..
Kaj bi tajili, odlično smo se imeli. Če bi tudi same rade prenovile svojo garderobo in jo oplemenitile z zvenečimi modnimi imeni za manj denarja, bo 2nd Chance second-hand trgovina tudi za vas prava izbira.

Ni komentarjev:

Objavite komentar