nedelja, 24. april 2016

Zdaj se nosijo bele torbe

Bela barva je večna pomladna in poletna klasika, s katero ne bomo zgrešile tudi, ko gre za modne dodatke. Modni poznavalci so že napovedali, da bodo letos bele torbe in torbice vseh oblik in velikosti morale postati del naših stylingov, če hočemo v korak s časom. Gotovo je ne bomo nosile samo to pomlad in poletje, ampak jo bomo z veseljem uporabljale tudi v vseh prihodnjih sezonah, ki nas še čakajo.
Bela torba, nahrbtniki in drugi modni dodatki v belem namreč v trenutku ustvarijo videz lahkotnosti, brezskrbnosti in ležernosti, tudi sredi največje gneče zaradi prenatrpanih urnikov nam bodo dodali videz počitniškega šika in dostikrat prav naša garderoba vpliva na to, kako se počutimo - le zakaj ne bi potem torbice ali nahrbtnika v belem tudi same vkomponirale v svojo garderobo?
moj izbor za letošnjo pomlad je postal nahrbtnik znamke Monki, nakup preko Asosa
Bela barva se prilega vsem modnim slogom, od uličnega stila in športnosti do boho šika ter rafinirane elegance. Lahko je minimalistična, razkošna ali preprosta, kar je odvisno od oblike, uporabljenega materiala pri izdelavi torbe in raznih dodatkov na njej (perforirana površina, laserski izrezi, dodatek cofov, resic, zakovic, pentelj, kovinskih zadrg...). Odločite se za svojo najljubšo belo spremljevalko v pomladi in poletju 2016 tudi s pomočjo mojih predlogov.
Karl Lagerfeld, usnjena torba, 345 evrov

H&M Conscious, 19,99 evra
Diane von Furstenberg, clutch torba v pletenem usnju, 245 evrov
H&M majhna torbica za na ramo, 9,99 evra
C&A, nakupovalna torba, 29 evrov
Bela torba bo popestrila vsako kombinacijo, najlepše pa se bo prilegala na zemeljske in naravne tone, ali pa jo kombinirajte s črno ali s total-white videzom v beli od glave do pet. Edini pomislek, ki ga utegnete imeti, je, da je bela barva zelo 'občutljiva'. A to navsezadnje ne sme biti ovira, ko si zaželite svojo torbico v belem. Vsekakor pa bolj pazite nanjo, da se ne bo prehitro umazala. In lahko jo popestrite še s kakim cofom ali zanimivim obeskom. Letos so namreč tudi modni dodatki dobili svoje modne dodatke ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar