torek, 05. april 2016

S.OLIVER BLACK Label sedaj tudi v Novem mestu

Konec marca je podjetje S.Oliver SLO v Qlandii v Novem mestu odprlo trgovino s.Oliver BLACK LABEL. Na modni reviji so predstavili znamko s.Oliver Premium, ki se bo poleti preimenovala v s.Oliver Black Label, od tod tudi ime trgovine.
Maja Arsenovič, Country Manager s.Oliver, Marko Arsenovič, direktor in Tina Pirc, vodja znamke s.Oliver Premium
Znamka s.Oliver Premium je namenjena poslovnim ženskam in moškim, ki želijo biti oblečeni kakovostno in elegatno. Prestižno znamko s.Oliver Premium odlikujejo odlični materiali in elegantni kroji.
Kolekcije za pomlad/poletje 2016 so izčiščene, barve so sveže, veliko je pastelnih tonov in peščenih tonov. En del kolekcije so oblikovalci namenili klasiki poletja, to sta bela in temno modra barva. Poslovni svet ima svoj kodeks oblačenja, zelo pomembno pa je, da tudi v poslovni modi poudarimo svojo osebnost in modni slog.
Znamka s.Oliver Premium ponuja prav to, prefinjeno eleganco, ki je združena z modnimi trendi. Bliža se čas porok, valet in matur. Temu je namenjena linija ženske in moške večerne mode. Velika je izbira koktejl oblek. Moške obleke in srajce so na voljo v dveh krojih, kot regular in slim. V novi trgovini najdete poleg oblačil tudi torbice, čevlje in modne dodatke.

Ni komentarjev:

Objavite komentar