ponedeljek, 25. april 2016

Renault stavi na novi Koleos

Znamka Renault je danes na avtosalonu v Pekingu uradno pokazala novi Koleos, ki bo zamenjal prejšnjo generacijo tega modela (na trgu od leta 2008). Renault bo svojo ponudbo v višjem razredu zaokrožil s povsem novim športnim terencem segmenta D, ki je svoje ime dobil po majhnem grškem otoku in bo postal pomemben člen Renaultove načrotvane širitve z novimi izdelki, ki bodo v letu 2016 dosegli rekordno številko.
Novi Koleos, ki bo potrošnikom dostopen poleti 2017, je zasnovan in oblikovan za ves svet in ima mednarodne ambicije, a še posebno na kitajskem trgu, kjer je Renault v začetku letošnjega leta odprl tovarno v mestu Wuhan.
Na mednarodni avtomobilski razstavi v Pekingu je Koleosa danes predstavil predsednik in generalni direktor Renaulta ter skupine Renault-Nissan, Carlos Ghosn. Novi Renault Koleos zmogljivost in udobnost športnega terenca združuje z dinamičnim francoskim oblikovanjem. Novinec uteleša zlitje čvrste oblike športnega terenca z zmogljivostmi in prefinjenostjo, ki jih uporabnik tudi pričakuje od velike limuzine.
ta 'vohunska' fotografija je ušla v svetovni splet že pet dni pred uradno predstavitvijo v Pekingu
Novi Koleos se ponaša z odlikami športnega terenca, oblikovno izraznostjo, s katero se razlikuje od svojih tekmecev, na drugi strani pa s prefinjeno in udobno notranjostjo ter prostornostjo. Novinec bo, zatrjujejo pri Renaultu, tudi z off-road podlago opravil kot pravi terenec, brez kompromisov pri udobju in legi na cesti. Izdelan bo namreč na enaki platformi, kot Nissan Qashqai, Nissan X-Trail in po zasnovi večji avtomobili znamke Renault (Renaultova modela Espace in Talisman).

Ni komentarjev:

Objavite komentar