petek, 01. april 2016

Pomladno prebujanje z ličili ARTISTRY

Čas je za pomladno barvitost na tvojem obrazu in za novo nagradno igro z vrhunskimi ličili ARTISTRY! Prvi sončni žarki in cvetoča narava vabijo, da si privoščimo več svobode v barvah in slogu. Amway je v ta namen ustvaril spomladansko kolekcijo ličil Artistry Signature Color, ki vključuje senčila za oči in rdečila lica v čudovitih barvnih odtenkih pomladnega prebujanja.
Letošnja pomlad s sabo prinaša živahne odtenke in na ulice privablja barvite trende oblačil in ličil. Temu sledi tudi najnovejša kolekcija Artistry Signature Color podjetja Amway, ki nas bo v prihajajočih mesecih razvajala z dolgoobstojnimi formulami v obliki senčil za oči, rdečil za lica in črtal za oči. Slednja naravno lepoto le še poudarijo in ostanejo brezhibna tudi 12 ur in več.

Senčila za oči in škatlica
vijolična je vedno v trendu

Pomlad je čas za mikavne poglede, razigrane pomežike in frfotanje trepalnic, ki jih bodo nežno obarvana senčila za oči naredila še lepše ter zapeljivejše. Več odtenkov Artistry Signature Color ponuja bogato izbiro: za brezhiben dnevni videz izberite senčila v barvah naravnega sijaja ali bronastih nians, ki sovpadajo s sončno zagorelimi trendi, v večernih urah začarajte s kombinacijami nežne zadimljenosti, očarljive vijolične ali rožnato čokoladne ter dodajte pogledu skrivnostnost. Žametno gladke formule v prahu omogočajo, da same izberete končni učinek, ki ga želite doseči, naj bo ta mat, sijaj ali kovinski.

Rdečilo za lica
rožnate nianse lepo pristojijo vsaki

Bodite neustavljive in nasmejane širite pozitivno energijo. Poudarite lička z Artistry Signature Color svilnato gladkim rdečilom za lica, ki omogoča mat ali svetleči končni učinek in dopolnjuje vsako barvo polti. Izbirajte med breskovim, sladkim ali nežno rožnatim odtenkom ter zlato obarvanim sijajem; tehnologija v teh ličilih odseva svetlobo in poskrbi za osvetlitev naravnih potez vašega obraza. Tako rdečilo za lica kot paleto senčil lahko priročno prenašate v torbici v elegantni ARTISTRY Signature Color škatlici, ki jo lahko dokupite.

Dolgoobstojno črtalo za oči
svinčnik v grafitno sivi

Črtalo za oči je obvezna oprema, saj poskrbi, da oblika in barva oči izstopata ter pritegneta pozornost, ki si jo zaslužita. Višje temperature pogosto uničijo nanešeno ličilo, zato je Amway v kolekciji Artistry Signature Color oblikoval dolgoobstojno črtalo za oči, ki s kremno formulo omogoča gladek nanos, brez razmazovanja. S črtalom na eni strani in gobico na drugi boste lahko ustvarile razne linije - od natančnih obrisov do dramatičnega videza za večerne dogodivščine. Izbrani odtenek v črni, rjavi, vijolični ali grafitni bo vašim očem dodal pravo mero poudarka.
odtenek nežne vrtnice
ARTISTRY ni najcenejša dekorativna kozmetika, je pa, preizkušeno in iz prve roke, vrhunska (klik na ostale izdelke in nakup tukaj). Njihova maskara Artistry Signature Eyes Volume Mascara je zame med tremi najboljšimi vseh časov, pa sem preizkusila res že nešteto znamk. Šminke so mehke, dolgo obstojne, dajejo občutek izjemnega udobja in negujejo. Senčila ostanejo na vekah brezhibna od jutra do večera, svinčniki za veke so najmehkejši in najobstojnejši, kar jih boste našli, rdečilo za lica pa tokrat preizkušam prvič, a bom z njim gotovo tako zadovoljna, kot z vsemi drugimi izdelki.
ta paleta senčil Natural Glow w zlati škatlici je lahko tvoja!
Cene torej: paleta senčil za oči stane 40,35 evra, rdečilo za lica 22,67 evra, lahko kupiš še zlato škatlico (19,76 evra), v katero boš shranjevala refille (ponovne polnitve dekorativne kozmetike, ki so cenejše), medtem ko dolgoobstojno črtalo za oči stane 22,23 evra in šilček 3,28 evra. Da bo pomlad za vse še lepša, bom eno bralko obdarila s paleto senčil Natural Glow v naravnih odtenkih. In seveda bo v zlati škatlici s podpisom ARTISTRY! Pogoji za nagrado: piši mi na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in pripni kot datoteko fotografijo kateregakoli cvetočega drevesa, ki ga boš 'srečala' na pomladnem sprehodu ter mi jo pošlji. Najboljši motiv bo nagrajen s tem darilom. Časa imaš do 8. aprila 2016!

Ni komentarjev:

Objavite komentar