nedelja, 17. april 2016

Nove LACOSTE dišave za tri tipe žensk

Blagovna znamka LACOSTE je na teniška igrišča, kjer igrajo ženske, prinesla svobodo gibanja in eleganco. Danes pa plisirano krilo LACOSTE navdihuje dišavna kolekcija Eau de LACOSTE L.12.12 Pour Elle, trio ženskih dišav, ki poosebljajo tri tipe žensk LACOSTE: naravno, elegantno in navihano razigrano. Tako kot je plisirano krilo ženski ustreznik kultne moške polo majice L.12.12, so nove ženske dišave naravni partner kolekcije moških dišav Eau de LACOSTE L.12.12.
LACOSTE POUR ELLE ELEGANT vonj je eleganten, naredi vtis, je pomirjujoče svež in nežen. Citrusna olja, cvetovi črnega ribeza in rožnati poper odprejo svetlečo kompozicijo, elegantno pa jo umiri srce mimoze, ki poskrbi za mehko ženstvenost, skupaj z vijolico in šmarnico. Osnovo dišave predstavlja vetiver, skupaj z vanilijo in heliotropom, ki dodajo toplo čutnost.
LACOSTE POUR ELLE NATURAL (na sliki zgoraj) je naraven, prvinski in topel vonj, ki vas bo vedno znova presenečal. Začne se sadno, z ananasom, lističi maline in mandarine ter nas vodi v lesno in pudrasto srce dišave s pomočjo korenike vijolice skupaj z jasminom in vrtnico. Dišavi dajo obstojnost topel kokos, kombiniran s sandalovino in ambro.
LACOSTE POUR ELLE SPARKLING pa je sladkast in energičen vonj s prepoznavno francosko usmeritvijo. Srce dišave ima pridih francoskih makronov in sladkorne pene, ki ju spremlja šmarnica. Dišavo pa odprejo sadne note mandarine, rdečega jabolka in črne robide, ki jih spremljajo začimbe. Sofisticirane note pačulija, vetiverja, kašmirja in mošusa zaokrožijo osnovo vonja.
Katerokoli dišavo LACOSTE iz Eau de LACOSTE L.12.12 Pour Elle kolekcije boste izbrale, boste to pomlad in poletje lahko izžarevale sončno in pozitivno energijo, ter si z vonjem pomagale izraziti svojo osebnost. Na igrišču in zunaj njega.

Ni komentarjev:

Objavite komentar