četrtek, 14. april 2016

MASS je predstavil trende na Ljubljanskem tednu mode

Mass nam je za uvod v Ljubljanski teden mode, na katerem sodeluje kot partner, pripravil modno poslastico. Po pisti na Trgu republike v centru Ljubljane so se modeli sprehodili v trendi obutvi, ki jo bomo nosili to pomlad in poletje, skozi Massove modne strasti sezone pa nas je ob tem spretno popeljal modni navdušenec Nejc Simšič.
In kaj bomo nosili letos? Sodeč po tem, kar nam je pokazal  največji ponudnik modne obutve v Sloveniji, bo v ospredju casual šik obutev: espadrile, debeli podplati in sandali s tankimi petkami. Med barvami prevladujejo pastelne in metalik barve, za pridih glamourja skrbijo kristalčki, bleščice, resice in potiski.
Modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke so uživale v ogledovanju čevljev in modnem druženju. Njihovo občudovanje so poželi tudi izbrani modeli trendi obutve, ki so bili ob pisti razstavljeni kot umetnine pod slikarskimi platni s podobo modne ikone Severine, ki je že vrsto let Massova ambasadorka.
Zato kajpak ni manjkal Severinin izbor obutve za kampanjo 'Odkrij svojo strast', ki ga že najdemo na Massovih policah po vsej Sloveniji. Tam bomo poleg ostale ponudbe ekskluzivno v Massu našli tudi priznane blagovne znamke, kot so Alma en Pena, Creator Silver Line, La Coq Sportif, Planisphere, Mjus, Relance in Bullboxer.
Mass bo kot ponosni sponzor vse dni prisoten tudi na aktualnem Ljubljanskem tednu mode (več na #ljfw). Obiskovalci so obutev Mass že od srede naprej lahko občudovali na modnih revijah ter v Massovem kotičku na prizorišču tedna mode na Trgu republike, in tako bo vse do sobote zvečer, ko se bo ljubljanski teden mode sklenil. 
Medtem pa sta Mass in Severina te dni v Dubrovniku že posnela poletno serijo fotografij kampanje Odkrij svojo strast. Nekaj utrinkov s snemanja priča o tem, da bodo tudi tokrat jemale dih. Severina je v lahkotnih poletnih stajlingih in najnovejši obutvi Mass ustvarila zapeljive in romantične podobe, ki govorijo o poletnih sprehodih po mestu in romantičnih poletnih nočeh.
Ekipa na čelu s fotografinjo Jeleno Balić, vizažistko Dajano Pajkić in stilistom Petrom Trbovićem, je svoje delo v sproščenem vzdušju znova opravila izvrstno in ustvarila nepozabno modno zgodbo. Videli jo bomo lahko prav kmalu ter z Massom in Severino odkrili svoje poletne modne strasti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar