sobota, 02. april 2016

MANGO je odprl že drugo trgovino

Ljubitelji mode so dočakali vrnitev blagovne znamke MANGO v Slovenijo. Sredi marca se je odprla Mangova druga trgovina na slovenskem trgu in to v ljubljanskem Cityparku, dober mesec pred tem pa je MANGO prišel že v Celje. Trgovina v Cityparku je zelo prostorna, saj je zasedla več kot 600 kvadratnih metrov površin, kjer je zares velika izbira ženskih oblačil, obutve in modnih dodatkov.
na odprtju sta bila Dejan David Kemperl, lastnik in urednik revije DAVID in Anja Cajhen (Style.Over.Net)
Filozofija znamke je oblačiti ženske za vsak trenutek dneva po zadnjih modnih smernicah in jim obenem ponuditi odlično kakovost glede na ceno. Kot so nam povedali na dogodku, v prihodnjih mesecih že načrtujejo celo odprtje tretje trgovine v Sloveniji.
Hermina Kovačič ima dober okus in ostro oko za kakovost
Vsaka dva tedna se bo trgovina napolnila z novo ponudbo, obenem pa bo MANGO mesečno predstavljal nove oglaševalske kampanje s pomočjo znanih obrazov. Po Kendall Jenner, ki je predstavljala znamko v februarju, je v marcu sledila supermanekenka Liu Wen, ki je predstavila Mangovo linijo Soft Minimal, ženstven slog v kombinaciji obleke, čipkastih topov ter 'oversize' oblačil s čipko. Črno-bele kombinacije in nostalgične nežne obleke le še poudarjajo nravnost in svežino pomladnih smernic.
Mira K. Veljić, direktorica Name, ni skrivala navdušenja
MANGO je prvo trgovino odprl na barcelonski nakupovalni aveniji Paseo de Gracia leta 1984, z mednarodno širitvijo so začeli leta 1992 z odprtjem dveh trgovin na Portugalskem. Danes je znamka prisotna v 109 državah na petih celinah in se lahko pohvali z 2700 trgovinami. Zato MANGO kar 83 odstotkov prometa ustvari na tujih trgih. Za vrnitev znamke v Slovenijo pa je zaslužna veleblagovnica NAMA.
tudi jaz sem se z veseljem udeležila odprtja
Glede na hitrost menjanja kolekcij in trendov celo znotraj posamezne sezone, bomo tudi Slovenke nedvomno neprestano v skušnjavi, da bi z oblačili MANGO temeljito napolnile svoje omare. Znamka se je že v prvem pojavljanju na slovenskem trgu odlično prijela in vmes smo jo precej pogrešale oziroma smo jo morale naročati po spletu.
Sedaj se končno lahko spet odpravimo potipat oblačila in jih pomerit, preden jih odložimo v nakupovalno košarico. Glede na videno ponudbo bo MANGO trgovina v Cityparku zagotovo privabila številne ljubiteljice mode, ki se bodo vanjo rade vračale.

Fotografije: arhiv organizatorja in Dragica Sušnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar