nedelja, 17. april 2016

Kozmetika Afrodita se je odela v cvetlice

Cvetlice so v modi in moda je v cvetlicah, smo tik pred začetkom Ljubljanskega tedna mode ugotavljali skupaj s Kozmetiko Afrodita. Povabili so nas namreč na predstavitev nove pomladne kolekcije gelov za prhanje, ki so jo poimenovali SECRET GARDEN ali Skrivnostni vrt.
voditeljica prireditve Ula Furlan
Ustvarjalci še ene lepo dišeče kozmetične zgodbe so na prizorišču letošnjega Ljubljana fashion week (#LJFW) predstavili novo kolekcijo negovalnih gelov za prhanje, ki tako ljubiteljem oljnih kot tudi kremnih gelov pričara sproščujoče, čutno razvajanje pod prho. Predstavitev je vodila pomladno opravljena Ula Furlan, ki nas je popeljala v skrivnostni svet opojno dišečih cvetlic, ki jim je po motivih Afroditinih gelov za prhanje dala modno podobo oblikovalka Maja Štamol.
ena od kreacij Maje Štamol za Afroditin Skrivnostni vrt
pevka in manekenka Raiven
Romantične svilene kreacije Maje Štamol so upodabljale štiri cvetlične gele: Magnolijo, Divjo orhidejo, Vrtnico in Potoniko. Tako obleke kot novi vonji so navdušili številne prisotne, med njimi so bile tudi Tjaša Kokalj, Katarina Habe, Jerca Legan Cvikl, Ajda Sitar, Nika Veger, Azra Selimanovič in Marika Savšek, pa tudi urednice modnih revij, blogerke in predstavnice različnih medijev.
predstavniki Kozmetike Afrodita
Zelo nas je navdušila tudi pevka Raiven, ki je na tem dogodku nastopila v vlogi manekenke in pevke. Zgodba izdelkov Secret garden je postala še ena uspešnica Kozmetike Afrodita, ki narekuje slovenske kozmetične trende. 
Maja Štamol (na sliki levo) in Tjaša Kokalj
Nova linija izdelkov za prhanje iz Kozmetike Afrodita nas bo to pomlad popeljala skozi skrivnostne cvetlične vrtove in nas obdala s prefinjenim vonjem nežnega cveta magnolije, ljubkih vrtnic, divje orhideje in romantične potonike.
Tako ljubitelji oljnih kot tudi kremnih formul bodo pod prho uživali in se prepustili cvetličnim užitkom, ki omogočajo nežno čiščenje, zaščito pred izsuševanjem ter negovano in mehko kožo. Za katero cvetlico iz Afroditinega skrivnostnega vrta se boste odločili vi?

Ni komentarjev:

Objavite komentar