sreda, 27. april 2016

Kako termalna voda v negovalnih izdelkih varuje kožo?

Laboratorij je včeraj postal kraj, kjer smo odkrivali bistvo znamke VICHY, ki je v termalni vodi, zaradi nje pa so VICHY izdelki med drugim tudi tako učinkoviti. VICHY nam je zbranim predstavnicam medijev in blogerkam v prostorih Fakultete za farmacijo Univerze v Ljubljani omogočil vpogled v srce znamke, v sestavo skrivnosti lepote in dobrega počutja naše kože.
Kako mineralizirana termalna voda VICHY reagira s plaščem kože in z raznimi agensi, ki vsak dan vplivajo na zdravje in stanje naše kože (to so predvsem razni onesnaženi delci, pa tudi UV sevanje in druge snovi, ki preko zraka pridejo v stik s kožo), smo ugotavljali s pomočjo poskusov v čisto pravem laboratoriju.
Med epruvetami, pipetami in mikroskopi smo se na svoje oči prepričale, da trditve VICHY-ja nikakor niso iz trte zvite, temveč da ima Vichyjeva termalna voda resnično moč, da kožo zaščiti, obavruje in deluje. Prav ta sestavina pa je dodana prav vsakemu od izdelkov s podpisom VICHY.
tudi sama sem z veseljem izvajala poskuse v epruvetkah
"Termalna voda Vichy se rodi 4.000 metrov pod površjem, v globinah francoskih vulkanov in po dolgi poti skozi magmatske kamnine na površje pride obogatena s 15 minerali, ki krepijo in ščitijo našo kožo v vsakem Vichy izdelku," je o izvoru učinkovitosti termalne vode povedala Petra Mlakar Zorko, PR in CRM manager, L'Oreal Slovenija.
Vichy je tako dokazal čisto moč narave svoje esencialne sestavine, ki skrbi za lepo in zdravo kožo žensk po vsem svetu. Njena moč izvira iz bogastva mineralov, ki ohranjajo ravnovesje kože in njeno ph vrednost, kožo ščitijo pred negativnimi vplivi okolja ter jo krepijo in obnavljajo.
termalna voda je zaščitni znak vseh VICHY izdelkov (foto: D. Sušnik)
Udeleženke smo navdušeno primerjale in odkrivale razlike med teksturami različnih vrst Vichy izdelkov, dnevne nege, seruma in nočne nege, ter si izmenjale mnenja o pomenu zdrave kože za lep in svež videz kože.

Fotografije: Peter Irman

Ni komentarjev:

Objavite komentar