petek, 08. april 2016

Chiara Ferragni in njene pomladne super junakinje

Na dogodku 'Pomladno druženje s Chiaro Ferragni' v modni hiši Ikona so se zbrani z Lorello Flego na čelu sprehodili po pomladni kolekciji obutve in dodatkov najvplivnejše modne blogerke na svetu z naslovom Superheroes ali v prevodu 'super junakinje'.
Super junakinje so zapeljevale z očarljivimi mežikajočimi pogledi, ki so rdeča nit Chiarine kolekcije obutve in modnih dodatkov. Nadvse prikupne stvaritve znane modne blogerke so navdušile vse prisotne in tudi voditeljico dogodka, Lorello, ki je zbranim novinarkam, stilistkam, modnim blogerkam in drugimi navdušenkam nad modo predstavila to čudovito pomladno kolekcijo Chiare Ferragni.
Lani so njeno kolekcijo navdihnile pošasti, tokrat pa je Chiara razmišljala o super junakinjah. "Zgledujemo se lahko druga od druge, si postavljamo visoke cilje, dajemo vse od sebe in brezkompromisno delimo svoja čusta. Ženske, vse me smo super junakinje," je ob lansiranju kolekcije povedala Chiara.
Navdih Chiarine domišljije od sedaj najdete tudi v modni hiši Ikona, ki bo z novo pridobitvijo zagotovo pritegnila še več ljubiteljic mode. Letošnjo pomlad bomo s Chiarino novo kolekcijo prav vse lahko obute super modno in ker je pred vrati ljubljanski teden mode (LJFW), bomo kakšno od fashionist na prihajajočem štiridnevnem dogodku zagotovo zalotili tudi v Chiarinih 'super junakinjah'.

Z motivi super junakinj so okrašeni lakasti salonarji s široko in visoko peto, kakršna je sedaj v trendu, pa gležnjarji v temno modri barvi in balerinke na visoko zavezovanje. To so zares posebni kosi, ki jih je treba znati nositi.
Med nosljivejše modele pa se umešča kolekcija 'Flirting', kjer bomo našle z bleščicami posute balerinke, slip-on čevlje-copatke in espadrile, okrašene s prepoznavnim mežikajočim Chiarinim očesom. Na ogled in v nakup pa so v Ikoni ponudili tudi ovitke za telefone, ikonsko majico s Chiarinim logotipom in miniaturen nahrbtnik, ki ga Chiara uvršča med svoje najljubše kose iz kolekcije.

Čevlje Chiare Ferragni in njene modne dodatke so ob razvajanju s torticami in srkanju penine odobravajoče občudovale tudi znane modne navdušenke, med njimi Tjaša Kokalj, Sabina Remar, Jana Koteska, Danica Lovenjak, Nika Veger in številne druge.
Izvedele so tudi življenjsko zgodbo te kultne modne blogerke. Chiara Ferragni je bilo preprosto dekle iz Cremone, ki je ljubilo modo in jo je leta 2013 revija Vogue razglasila za najlepše oblečeno modno blogerko. Sedemindvajsetletnica je šele pred štirimi leti ustvarila blog theblondesalad.com, a ta se lahko pohvali s kar tremi milijoni obiskov na mesec! Chiara je tako med prvimi ugotovila, da je lahko modni bloger celo pravi poklic in to donosen.
Pametno dekle, ki ima srečo, da je tudi zelo prikupno in manekenske postave, je kot 'Svetlolasa solatka' zasenčila vse ameriške kolege, saj je v enem letu zaslužila 8 milijonov dolarjev in s tem postala pravi fenomen. Business of Fashion, ena najpomembnejših spletnih strani z modnega področja, jo je označila za eno najvplivnejših ljudi v svetu mode, vaijo pa jo seveda na vse pomembnejše modne in družabne dogodke.
Z blogom Chiara zasluži okoli 30 odstotkov svojih prihodkov, ostalo pa s sodelovanjem z drugimi blagovnimi znamkami in modnimi oblikovalci, snemanjem reklam ter lastno linijo Chiara Ferragni Collection, ki jo je ustanovila pred letom dni. Pametno, delovno, nadarjeno in obenem srečno dekle, ta Chiara, ki je bila ob pravem času s pravo idejo na pravem mestu, kajne? Največji dobiček kuje prav z linijo obutve, ki jo sedaj dobimo tudi v ljubljanski modni hiši Ikona na Mestnem trgu.

Foto: Robert Ribič in arhiv C. Ferragni

Ni komentarjev:

Objavite komentar