sreda, 02. marec 2016

Tubular adidas briše meje med modo in športom

Pozornost fashionist je prevzela nova linija copat adidas Tubular, ki s svojo silhueto odstopajo od konvencionalne oblike in narekujejo trende. Adidasovi oblikovalci so pri njenem ustvarjanju imeli v mislih protagonistke visoke ulične mode, ki izzivajo status quo.
Nova linija ponuja različne kolekcije z drznimi modeli, ki z netipičnim dizajnom in naprednimi tehnologijami brišejo ločnico med športom in modo. Tubular tako predstavlja najčistejši izraz sodobnega dizajna, v katerem so klasični adidasovi elementi združeni s sodobnimi inovacijami.
Iz predstavljene linije izstopa model Tubular Runner Weave, ki so ga navdihnili prototipi iz adidasove tekaške zgodovine in je oblikovan na podlagi kultnega copata Tubular Runner iz leta 1993. Copati imajo EVA podplat, ki spominja na obliko zračnice, pri njegovem oblikovanju so uporabili napredne tehnologije in omogočili, da je nenavaden koncept zaživel v resničnosti. Copat v zgornjem delu prehaja v obliko nogavice in je narejen iz sivega resastega pletenega blaga z odsevnimi detajli.
Tubular Nova pa je model, ki je v celoti zaznamovan z živahnim rdečim tonom in je med modnimi navdušenci sprožil največ neučakanosti. Copat ponazarja dinamičen življenjski stil in estetiko blagovne znamke adidas, hkrati pa nas ponese nazaj v devetdeseta, v čas prvih Tubular modelov.
Pri oblikovanju copat so uporabili konstrukcijo iz neoprena ter slednji dodali stranice in robove iz semiša. Rdeča obarvanost od prstov do peta bo tudi pri nas pritegnila pozornost in navdušenje ljubiteljev mode, tudi zaradi kombinacije neoprena in semiša, ki se lepo dopolnjujeta. Predstavljena copata in druge novosti iz linije so že na voljo tudi na prodajnih mestih po Sloveniji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar