petek, 04. marec 2016

Recept za sproščen vikend z več energije

Ta vikend vdihnite vedrino in ustavite čas - z novo kolekcijo naravnih receptov za dobro razpoloženje in sproščanje Eau Sereine, ki so jo ustvarili pri francoski kozmetični znamki Le Couvent des Minimes.
Sestre klarise iz samostana Minimes v kraju Mane v Franciji so si vsak dan vzele čas za molitev in meditacijo. V trenutkih umika so si povrnile energijo, našle notranjo moč in dosegle ravnovesje. Njihova zgodba je tudi vir navdiha za novo kolekcijo Eau Sereine, ki vabi k umiritvi, sprostitvi in uživanju v sedanjem trenutku in je v začetku tega meseca prišla v trgovine Nama, Maxi in prodajalne Müller.
Občutek, da zremo v mirno jezero, nebo brez oblakov, ki kar kliče k premišljevanju, dihamo svež gorski zrak iz visoke Provanse, vsa to spokojnost je ujeta v prefinjeni kolekciji Le Couvent des Minimes in v kolonjski vodici Eau Sereine, v kateri nežna sivka pleše s svežino mandarine in bergamotke, vrtnica, šmarnica in črni ribez pa razkrivajo svoje skrivnosti cedri. Kolonjska vodica Eau Sereine ima moč, da ustavi čas in nas popelje v svet brez naglice. Izvirni naravni recept vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije.
Utonite v trdnejši spanec, saj je ta najzvestejši zaveznik lepote, vpliva na boljše razpoloženje in večjo vitalnost ter izboljšuje videz in kakovost kože. Sproščajoča meglica za lahko noč Eau Sereine združuje eterična olja s cvetno dišavo in tako ustvari razpoloženje, ki vabi k počitku in sprostitvi. Razpršite jo na posteljnino ali po spalnici in vaše razpoloženje se bo v trenutku izboljšalo.
V kolekciji so še vlažilna krema za roke Eau Sereine, ki razvaja z lahkotno, svilnato negovalno formulo, navlaži kožo rok in jo prefinjeno odišavi. Sproščajoči gel za prhanje Eau Sereine bo poskrbel za sprostitev pod prho z izvirnim naravnim receptom, ki vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki energizira.
Rastlinska čistilna osnova bo nežno očistila kožo. Bi raje kopel? V kad si natočite vodo in dodajte sproščajočo penečo kopel Eau Sereine, ki bo ponudila sprostitev in novo harmonijo ter energijo s sivko, bergamotko, mandarino in cedro. Uživajte v sproščenem vikendu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar