ponedeljek, 07. marec 2016

Nagradna igra: Max Factor zanjo in Hugo Boss Man Extreme zanj

Jutri je 8. marec, dan žena, le dva dni zatem praznujejo naši moški. Da boste izgledale brezhibno, uporabite tekočo podlago, ki se ujema z vašo poltjo in zagotavlja srednjo prektivnost. Z novimi tekočimi podlagami Max Factor Miracle Match Blur&Nourish je končni rezultat brezhiben in zdrav videz kože. Za moškega v svojem življenju pa poskrbite z navdušujočo novo parfumsko vodo Hugo Boss HUGO Man Extreme, ki bo očarala tudi vas, ko jo boste vonjale na njem.
Za bralke sem v sodelovanju z uvoznikom pripravila šest Max Factor Miracle Match tekočih podlag. Gre za revolucionaren nov izdelek, ki poskrbi za brezhiben videz in zamegli nepravilnosti. Ne imenuje se zaman Blur&Nourish, saj se na koži občuti kot vlažilna krema, ob nanosu jo navlaži in ji da občutek mehkobe. Miricle Match je prvi Max Factor izdelek, ki vsebuje nove silikonske sestavine, ki se na koži obnašajo kot vlažilec in hkrati naredi srednje prekrivno podlago.
Paleto odtenkov je sestavil Brendan Aveline, strokovnjak na področju ujemanja odtenkov. Ustvaril je izbor 18 odtenkov, ki pokrije spekter hladnih in toplih tenov kože in s tem zagotovi maksimalno ujemanje tekoče podlage z naravno poltjo. Nova Max Factor Miracle Match Blur&Nourish tekoča podlaga je na voljo od začetka letošnjega leta, na slovenskem trgu je na voljo v petih odtenkih. Bralke se lahko potegujejo za tri odtenke Sand 60, dva odtenka Natural 50 in en odtenek Warm Almond 45.
Hugo Boss pa je to leto lansiral tudi novo dišavo HUGO Man Extreme, ki je naslednica super uspešnice HUGO Man iz leta 1995. HUGO Man Extreme očara z zelenim jabolkom, sivko, žajbljem, oljem geranije (krvomočnice), cedrovino in balzamovcem (vrsta iglavca iz družine borovk). Na voljo je v stekleničkah po 60 in 100 mililitrov in eden od bralcev bo prejel veliko stekleničko te nove parfumske vode.
Nove dišavne note in koncentracija parfumske vode to večno klasiko dvigneta na novo, intenzivnejšo in sodobnejšo raven. Kompozicija se še vedno odpre z ikonsko svežino zelenega jabolka, v srcu dišave aromatični značaj poudarijo sivka, geranija in žajbelj, ki izpostavijo sodobno plat moškega, medtem ko čvrsto osnovo dišavi dajeta cedra in balzamovec.
Moški, doživite eksplozijo svežine od prvega trenutka, ko nanesete ta vonj. Vaša dišava, vaša pravila! HUGO Man Extreme je čist, intenziven in samozavesten vonj, za svobodmiselnega moškega, ki premika meje in živi po svoje. Pri nemški parfumski hiši so za obraz kampanje izbrali francoskega manekena Adriena Sahoresa. Ti pa mi piši na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in se poteguj za eno od naštetih lepih nagrad, časa imaš do 11. marca 2016.

1 komentar:

  1. Dišavo Hugo Boss Extreme zanj prejme Samo Markun, Seča. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši