nedelja, 27. marec 2016

Moč talismana, ki varuje in navdihuje

Novost iz Zlatarne Celje prihaja v obliki obeska - talismana, ki varuje in svojemu imetniku prinaša moč za premagovanje izzivov v življenju. Obesek je oblikovan po navdihu treh kreposti: vere, upanja in ljubezni, nastal pa je pod rokami priznane oblikovalke Désirée Kolarec.
Obesek 'Vera, upanje in ljubezen' sestavljajo trije gradniki, kjer se oblikovalski elementi prepletajo z njihovim simbolnim pomenom: križ pojmuje verovanje; sidro predstavlja upanje; oblika srca pa upodablja ljubezen. Osrednji navdih za edinstven kos nakita izhaja iz sidra, ki simbolizira tisto, kar nas v življenju stabilizira in prizemlji.
V tatujih pomorščakov sidro igra veliko vlogo, saj je na morju sidro najvarnejši objekt v njihovem življenju. Tri osnovne vrline nas notranje krepijo in utrdijo, kar ponazarjajo tudi napisi na traku v stilu pomorščakovih tatujev, ki jih dodatno povezuje in jim vliva moč.
Oblikovalka ga je namenila tako moškim kot ženskam ne glede na leta, saj predstavlja sodoben in privlačen nakit, ki je primeren za dnevne in večerne modne kombinacije, hkrati pa je z brezčasno simboliko lahko odlično darilo za posebne priložnosti. Njegova cena? 111 evrov, na voljo je v belem, rumenem in rdečem zlatu. Poiščite ga na spletu ali v prodajalnah Zlatarne Celje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar