ponedeljek, 21. marec 2016

Ljubitelji ulične mode pozdravili prihod copata NMD

Na predstavitvi novega modela adidasovih copat NMD so se v centru Ljubljane prejšnji četrtek zbrali modni navdušenci, ki prisegajo na ulične zapovedi. Reper Zlatko in modna ikona Anela Šabanagič sta prisotnim razkrila udarnega adidasovega novinca, ki je že zavzel mestna središča po svetu in bo krojil trende v prihodnosti.
Pri znamki adidas so poskrbeli za živahno druženje v originalnem slogu (odprl ga je plesni nastop skupine Artifex) in dokazali, da je urbana kultura tudi v naši prestolnici živa. To pa ta večer še ni bilo vse. Zlatko je imel za svoje 'kamerade' in oboževalce namreč pripravljeno tudi nagradno igro v okviru družabnih omrežij.
Dva najbolj zavzeta, ki sta v krogu 500 metrov od lokala Centralna postaja Ljubljana, kjer smo se zbrali, tudi našla skrito podobo oziroma geslo, povezano z nagradno igro, sta domov odšla bogatejša za nov adidasov parček NMD, da bosta odslej še bolj 'stajliš'. Druge je potolažila odlična hrana - 'hitra', a zato nič manj okusna - ki so nam jo pripravili v lokalu in pa živahni glasbeni toni Zlatkota v duetu s saksofonistom Jakom Birso.
reper Zlatko in saksofonist Jaka Birsa
Vpadljiva modna silhueta in tehnična izpopolnjenost sta postavili copate adidas NMD na mesto najbolj iskanih ter zaželenih modelov letošnjega leta. Copati so na voljo v raznovrstnih barvnih preoblekah in v omejeni izdaji že tudi na naših policah. Namenjeni so privržencem ulične mode, ki so neprestano vpeti v urbano sceno in raziskujejo mestni 'lajf'. Prav njim so adidasovi oblikovalci želeli ponuditi copat, ki bo zmogel vštric z njihovo dinamiko, obenem pa so oblikovno dovršeni.
foto: D. Sušnik
Pri oblikovanju copata NMD so sledili bogati zgodovini adidasovih inovacij in ustvarili copat, ki izstopa zaradi dizajna in naprednih tehnologij. Vsi modeli NMD so opremljeni s patentiranima BOOST in Primeknit tehnologijama za popolno udobje in vzdržljivost.
Zlatko je tudi sam velik fen adidasovih copat
Za prve pomladne dni je adidas Originals predstavil modele NMD copat v novih barvnih kombinacijah. Največ pozornosti je med novimi stvaritvami pritegnil copat v oranžno-rdeči in črni barvni variaciji. NMD copat ima posebno konstrukcijo zgornjega dela za dodatno mero stabilnosti, podplat copata je izdelan iz vzdržljive in odzivne BOOST pene, ki je odporna na udarce.
Najnovejši model je tako kot nalašč za lahkoten korak urbanih nomadov, ki so v najbolj avanturističnih copatih doslej pripravljeni za nepozabne dogodivščine sredi mestnega vrveža.

Ni komentarjev:

Objavite komentar