torek, 15. marec 2016

Lancômeov igrivi pobeg v pomlad

Sončni žarki objemajo balone pastelnih barv, ki razigrano letijo v nebo. Očarljiva Alma Jodorowsky pred objektivom fotografov Merta Alasa in Marcusa Piggotta opazuje prizor nad pariškimi strehami ob rojstvu zore in skuša ujeti balone, nežne in poetične, kot sanje. To je prizor iz Lancôme oglasne kampanje, ki predstavlja novo kolekcijo ličil 'From Lancôme with love' za letošnjo pomlad.
Igrivi prizori in poetična ljubkost zaznamujejo Lancômeovo prvo letošnjo beauty kolekcijo, ki je domišljijsko potovanje, pretkano z gracioznostjo in lahkotnostjo. Junakinja pariške zgodbe bo znova odkrila svojo otroško plat in ustvarila videz nove čutnosti, elegance in prefinjenosti, medtem ko se bo igrala z inovativnimi teksturami in nepozabnimi barvami. Odtenki nove kolekcije so neonsko pastelni, z mehkimi in vedrimi toni za sodoben videz. Teksture presegajo že znano in rušijo meje, ter ustvarjajo nove, nepričakovane rezultate.
Must-have izdelek nove kolekcije je paleta My Parisian Pastels za lica in oči 'vse-v-enem'. Ustvarjalnost pri ličenju ne bo poznala meja s pomočjo palete, sestavljene iz devetih kock s prelivajočimi se pastelnimi odtenki, ki ponujajo veliko možnosti. V nas bodo te barve prebudile notranjega otroka. My Parisian Pastels sestavlja devet kockic s posameznimi odtenki, združenih v eno veliko večbarvno kocko. Uporabljate jih lahko na nešteto načinov… pravil ni. Paleta vsebuje tri korektivne odtenke, tri rdečila in tri sijoče pastelne tone. Vse lahko kombinirate, kakor želite, s prsti ali s pomočjo čopiča.
Izdelek v omejeni izdaji je tudi My Parisian Blush, nadvse ljubko rdečilo, ki je na videz kot plastelin. Še ena zvezda pomladne kolekcije, s katero se lahko igramo kot z jo-jo obeskom. Najdemo ga v pločevinasti škatlici, okrogli kot balon, ponaša se z veselimi barvami, ki spominjajo na prodajalno sladkarij. Odkrijte naravni sijaj, kot ga imajo Parižanke. Skrivnost je v teksturi, ki je podobna plastelinu: nežen pritisk s prstom nanj in spomni nas na Proustove magdalenice. Ta lepotilni pripomoček bo poživil lica in jim dal svežino, na voljo pa je v dveh prefinjenih odtenkih: kot oranžkasti ton 01 Corail de Ville in 02 Rose Haussmann v rožnati barvi.
Rdečila za usta Rouge in Love so kot poljubi iz Pariza, vabljivi bodo kot bonbončki. Parižanka ovije svoje ustnice v prefinjene barve brez pretiranih pigmentov, ki poskrbijo za očarljivo eleganten videz. Rouge In Love je rdečilo za ustnice z nežnim sijajem, ki ne obteži. Tu sta dva nova, subtilna in romantična odtenka: 407 Corail de Ville je pastelen odtenek mandarine, medtem ko je 408 Rose Haussmann eleganten rožnat odtenek, oplemeniten s kančkom modre.
Ko želimo biti kot Parižanka, ki poudari čutnost našobljenih ustnic, lahko rdečilo za usta Rouge In Love obogatimo z intenzivnejšim sijajem in na usta nanesemo Lip Lover, formulo, ki združi barvo rdečila za ustnice, subtilen sijaj in negovalne lastnosti balzama za ustnice. Seveda ga smemo nanašati tudi samostojno... Na voljo sta dva nova odtenka, usklajena z odtenki rdečila za ustnice Rouge In Love: 406 Aube de Printemps, odtenek marelice in 408 Rose Haussmann, ponovno gre za rožnat odtenek, oplemeniten s kančkom modre.
Posebna izdaja za pomladno lepšanje našega pogleda in ustvarjanje videza zadimljenih oči je paleta senčil Hypnôse Palette, ki jo sestavlja pet med seboj usklajenih tonov za različne barvne kombinacije, za nežen in romantičen videz ali pa drzen in čuten. Štiri barvne odtenke nadgrajuje nepričakovani peti, ki doda pečat vedrine in razigranosti.
Paleta DO13 Paris en Rêve (zgoraj) je harmonija nežnih, pastelnih tonov, spomin na balone, ki lebdijo na krilih vetra, s kančkom nebeško modre za poetično piko na i. Paleto toplih, intenzivnih tonov, ki spominjajo na spomladansko nebo ob zori, najdemo v paleti DO12 Paris Merveilleux (spodaj), s kančkom oranžne za dotik svežine, ki prebudi v nas pomladno občutje.
Popolno linijo na vekah lahko ustvari svinčnik za oči Hypnôse Khôl, ki kot čarobna paličica ustvari hipnotičen pogled. V dveh novih odtenkih nežno definira konture oči in se sklada z izbranim senčilom Hypnôse Palette. Svinčnik v omejeni izdaji je vodoodporen in dolgo obstojen. Na policah drogerij bo na voljo v odtenku 10 Bleu Parisien (mat odtenek azurno modre) in 11 Brun Métropolitain (bakreno rjava s svilnatim pridihom).
Pa nohtki? Nepozaben nadih jim bo dal lak Vernis in Love, v mlečno pastelnih barvnih odtenkih in z dolgo obstojnostjo ter visokim sijajem. Na voljo bosta hladna in topla paleta. Barve iz omejene kolekcije lakov za nohte za pomlad so naslednje: 148 Corail de Ville, mlečno oranžen odtenek marelice, 149 Jaune Grands Boulevards, prefinjen odtenek limonasto rumene, 146 Rose Haussmann, prekrasen rožnat odtenek s primesmi modre in 153 Bleu Ciel Parisien, subtilna in sijajna azurno modra.
S pomočjo Lancômeove kolekcije 'From Lancôme with love' bomo vse naslednje tople in sončne mesece nežne in igrive, kot lahkotno poplesujoči pastelni balončki na modrem nebu. In kaj je ličenje drugega, kot naša najljubša igra?

Ni komentarjev:

Objavite komentar