četrtek, 17. marec 2016

Giorgio Armani z omejeno izdajo Sì Rose Signature

Giorgio Armani je ustvaril dišavo v omejeni izdaji, s katero je želel počastiti večno lepoto vrtnice, ki je kot ovita v svilnato tančico. Parfumska voda Sì uteleša bistvo sodobne ženske, ki je močna, a občutljiva in umirjena obenem.
Giorgio Armani s svojo muzo Cate Blanchett
To je tiste vrste ženska, ki življenju in sreči reče 'da'. Sì uteleša njeno neustrašno eleganco in tisto nekaj, čemur se ne moremo upreti, ko jo nekje zagledamo. Nova parfumska voda Sì Rose Signature odraža skrivnost njenega srca.
Reinterpretacijo izvirnega parfuma s poudarjeno ženstveno noto v omejeni izdaji obogatita dva akorda vrtnice, ki sta nepričakovani dodatek že znani dišavni noti chypre. Vrtnica je arhetipski simbol lepote, ženstvenosti in strasti, Giorgio Armani pa časti vse njene vidike tako, da na nov način spoji dve najbolj ikonski vrsti vrtnice v svetu parfumerije in s tem ustvari nov čaroben vonj: to sta majska vrtnica (Rose de Mai), ki dišavo Sì naredi tako privlačno, in turška vrtnica (Rose Turque), ki daje vonjavi posebno prefinjenost. Obe noti se na popoln način prepleteta.
Sì Rose Signature se odpre s spomladansko svežino,  ki ju poudarita bergamotka in mandarina. Lahkoten akord frezije se zlije z esenco črnega ribeza, medtem ko dva absoluta vrtnice v osrčju dišave ustvarjata opojni šopek rož. Prosojne cvetne lističe obogati izvleček perunike in žametni absolut osmantusa. Čutne osnovne note absoluta ambre in esence vanilje Pure Jungle se zlijejo s sladkasto-lesnatim Orcanoxom, prežetim s subtilnim kančkom pačulija.
Steklenička dišave (85 evrov za 50 ml, edina velikost, ki bo na voljo) nas spomni na kimono, opasan s tradicionalnim obijem. Svežina bambusovih trsov je navdihnila oblikovanje svilene obleke z izvezenimi podrobnostmi, ki ji dajejo kanček azijske elegance.
Prefinjeni obrisi pri ramenu in diskretno razkrita koža poudarjajo čutnost. Prepoznavna steklenička dišave Sì je prvič okrašena z dodatki, je bledo rožnate barve in je videti kot prosojna tančica na koži. Elegantne gube tkanine ustvarjajo kontrast z močnim  pokrovčkom iz oniksa in bleščečimi zlatimi prstani. Vsako stekleničko krasi ročno izvezen in unikaten obi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar