nedelja, 20. marec 2016

Discipline razkriva skrivnost popolnih kodrov

Slovita francoska lasna kozmetika Kérastase je z novo linijo za kodraste lase Discipline Curl Idéal našla popolno rešitev za oblikovane in voljne kodre v gibanju, ki poudarja eleganco vsakega kodra posebej, od valovitih do najbolj skodranih las. Nega za ukročene kodre in neukročeno ženstvenost zajema štiri izdelke, ki razkrivajo skrivnost popolnih kodrov.
Prvi izdelek je Cleansing Conditioner Curl Idéal. To je prva Kérastase nega za čiščenje in šamponiranje skodranih las, ki vam omogoča oblikovane in voljne kodre s Pro-Kératinom in elastinom. Domiselni izdelek je več kot samo čistilec, je globinski tretma izsušenih kodrov zaradi uporabe tradicionalnih šamponov, ki niso prilagojeni umivanju kodrov.
Teksturo formule je navdihnila tehnologija čistilnih neg, ki predstavlja nov ritual čiščenja. Urejanje kodrastih las je zaradi njihove eliptične strukture pogosto bolj zahtevno. Usmerjena v zaščito hidrolipidnega filma, brez silikonov in sulfatov, ta formula nežno očisti ter vzdržuje lepoto kodrov in povečuje njihovo izvrstno kakovost z dodatnim odmerkom negovalnih agensov za nežno čiščenje lasnih vlaken. Kompleks Pro-Keratina in elastina pomaga pri negi las in preprečuje nastanek vozlov. Kodri bodo čisti in navlaženi, živahni in popolno oblikovani.
Masque Curl Idéal (slika zgoraj) pa je maska za oblikovane kodre v gibanju, prva Kérastase maska za oblikovane in voljne kodre s Pro-Kératinom in elastinom. Primerna je za umiritev skodranih las s prevelikim volumnom in je prva intenzivna nega las, ki zagotavlja gibanje. V primeru preobsežnih las jim nudi voljnost, od korenin do konic, krepi njihovo obliko in prožnost ter hkrati ohranja vlago.
Če ste kodrolaska, ki si želi popolne kodre, vam je na voljo tudi nega Oléo Curl, krema za definirane in mehke kodre. To je izdelek za nedisciplinirane kodraste lase, ki potrebujejo definicijo in prožnost. Voljna tekstura za popolno prožne kodre se spoji z lasnimi vlakni, kar omogoča sproščene kodre, kot vam srce poželi. Pod vplivom kompleksa Pro-Keratina in elastina je las ponovno prožen in posamezni kodri se samostojno in lahkotno gibajo.
Preizkusite še četrti izdelek v novi paleti izdelkov Discipline Curl Idéal, to je Mousse Curl Idéal, negovalna pena za definicijo kodrov. Gre za neke vrste 'spominsko' peno za oblikovanje kodrastih las, ki uredi gibanje kodrov in doda prožnost brez omejitev, s popolno definicijo in brez vidnih ostankov na laseh. Kodri bodo videti napeti in prožni, tekstura las pa polna življenja in svilnata.
Vse te novosti so vam na voljo ekskluzivno v pooblaščenih frizerskih salonih, kjer znamko Kérastase uporabljajo pri frizerskih storitvah ali jo prodajajo. Za vse ljubiteljice seksi kodrov bo ta linija izdelkov pomenila popolnoma novo izkušnjo in videz las.

Ni komentarjev:

Objavite komentar