petek, 25. marec 2016

Darilo za materinski dan: Eucerin DermoDENSIFYER

Danes je materinski dan in vsi vemo, da je mama ena sama. Za vse zlate mame je  tu zlata linija Eucerin DermoDENSIFYER. Ker je mamina ljubezen neprecenljiva in zato si zasluži, da njena lepota dolgo sije. Materinski dan je dan, ko častimo ljubezen do naših mam. Na ta dan poudarjamo materinsko vlogo, ki je najpomembnejša vloga v naših življenjih, prav tako kot je mama najpomembnejša oseba našega življenja. Mamin objem dela čudeže še dolgo po tem, ko odrastemo in morda tudi same postanemo mame.
Na materinski dan lahko svoji mami podarite nekaj lepega, kar bo prineslo nasmeh na njen obraz, nekaj, kar jo bo naredilo posebno. Eucerinova zlata linija za nego obraza Eucerin DermoDENSIFYER je namenjena negi zrele kože. Eucerin DermoDENSIFYER krema za okrog oči in ustnic (slika spodaj) okrepi strukturo kože, poveča njen sijaj in zmanjša gube.
Naravno pridobljeni sestavini arctiin in peptidi kobulnic ponovno aktivirata in pospešita tvorbo kolagena, vezivno tkivo dobi gostejšo mrežno strukturo, gube pa se zmanjšajo. Ker se spoj med plastmi kože okrepi, se pospeši mikrocirkulacija, kar poveča sijaj kože. ZF 15 in UVA filtri pomagajo preprečevati nadaljnje staranje kože zaradi UV sevanja. Oftalmološko je potrjeno, da je izdelek varen in ga koža dobro prenaša.
V tej zlati liniji za zrela leta sta še dnevna in nočna krema Eucerin DermoDENSIFYER. V sodelovanju z zastopnikom eno od bralk nagrajujem z nego za oči in ustnice. Izdelek bo lahko preizkusila sama, če je že v zrelih letih, ali ga dala za darilo svoji materi. Piši mi na nagradna.lepotainmoda@gmail.com in se poteguj za nagrado! Časa imaš do zadnjega dne marca 2016.

Ni komentarjev:

Objavite komentar