torek, 16. februar 2016

Tina Maze je nova BMW ambasadorka

Zmagovalcem, ki vozijo BMW, se pridružuje Tina Maze, ki bo to soboto na snežni plaži BMW v Kranjski Gori pozdravila navdušence znamke in tudi uradno postala BMW ambasadorka. Mazejeva, ki je najboljša slovenska športnica, izjemna ženska in vzornica ter navdih mnogim, se bo s tem pridružila ekipi izjemnih posameznikov, ki so z železno voljo prišli do vrhunskih rezultatov.
Jakov Fak, Jure Košir, Žan Košir, Filip Flisar in Marko Grilc, večkratni zmagovalci v svojih disciplinah, so že vozili oziroma še vozijo BMW: Juretu Koširju se prilega tradicionalnost BMW-ja serije 3. Hitrega, okretnega in učinkovitega serijskega zmagovalca Žana Koširja odlikuje enaka hitrost kot BMW M4 Coupé, s katerim skupaj prestopata meje. Natančnost je vrlina biatlonca Jakova Faka in BMW serije 5 Touring. Slogovno popolnost in zmogljivost Marka Grilca pa uteleša BMW serije 4 Gran Coupé. Za uikatnega Filipa Flisarja pa je najbolj pravi neobrzdan značaj in vročekrvnost BMW X4.
Tina bo vozila tretjo generacijo vozila BMW X5 in sicer BMW X5 xDrive 30d. Ta postavlja nove standarde, tako kot Mazejeva. Najmočnejše lastnosti so oblika, luksuzna prostornost, najsodobnejša tehnologija in užitek v vožnji. Vozilo je opremljeno z najsodobnejšo opremo, krmilnikom na dotik z navigacijskim sistemom v sklopu dodatne opreme; visoko kakovostnim materiali; vrhunskim sistemom prostorskega zvoka Bang & Olufsen, udobnimi sedeži zadaj in novim sistemom za zabavne vsebine na zadnjih sedežih z dvema zaslonoma.

Ni komentarjev:

Objavite komentar