sobota, 20. februar 2016

TI AMO 500, Collistar kolekcija za pomlad 2016

Italijanska znamka ličil Collistar je tokrat k projektu Ti Amo Italia povabila enega najbolj prepoznavnih simbolov Italije, Fiat 500, ikonski avto, ki je od leta 1957 pridobil na milijone oboževalcev. Fiat 500 namreč odseva italijansko živahnost, posebnost in življenjski slog 'dolce vita'.
Po prvem modnem sodelovanju z Antoniem Marrasom in lani še sodelovanju z oblikovalci podjetja Kartell, ki so zasnovali grafično podobno kolekcije ličil za minulo pomlad in poletje, so se pri italijanskem Collistarju odločili letos za še bolj drzno nadaljevanje. TI AMO 500 je kolekcija ličil omejene izdaje, ki združuje simboliko Fiata 500 in Collistarja, dveh simbolov italijanske odličnosti.
Collistarjev izraz ljubezni do majhnega Fiatovega avtomobila je odtisnjen že na embalaži, pa tudi na površini palete najbolj želenega izdelka kolekcije, TI AMO 500 Strobing Look blusher + eyeshadow + highlighter.
V tem večnamenskemu izdelku, ki bo zvezda kolekcije, so združili rdečilo za lica, senčilo za veke in osvetljevalec. Očarljivo lahkotna in svilena tekstura pudrov ter ljubka barvna paleta vam bosta pomagali pri ustvarjanju sodobnega videza. Strobing Look je najnovejša make-up tehnika, ki se poigra s svetlobo in ustvari učinek razpršenega sijaja, kar obrazu daje zdrav in žareč videz. Na voljo bosta dve verziji, prva v rožnatem, druga v koralnem odtenku.
Pojdimo naprej k maskari, ki bo v tej pomladi bolj drzna kot prej. Barvni občutek raziskuje zeleno barvo v vseh svojih odtenkih. Collistarjeva zelena se nagiba proti svetli in intenzivno modri. "Odpelji me stran" je ime tega novega odtenka Art Design maskare, ki se lepo poda novemu Professional Eyelinerju oziroma tekočemu tušu za obrobo vek.
Čustva nam bodo prebudili štirje novi odtenki, ki spominjajo na živahnost motorja TI AMO 500. Petrolejno zelena je združena z zlatim odtenkom, ki je poklon 24-karatnemu zlatu, s satenastim finišem v izdelku Silk Effect Eye Shadow, ki je obogaten z bisernim prahom. Nova ultra-biserna odtenka za doseganje Wet&Dry Eye Shadow učinka v rožnati in koralni sta še dva izdelka, ki ju nujno potrebujete v toplejših dneh.
Naša zvezda TI AMO 500 se še na hitro pogleda v vzvratnem ogledalcu. Njene ustnice in njihova intenzivna, svetla barva, govorijo namesto nje. Izbirate lahko med bolj klasičnim rdečilom Art Design in svetlečim Gloss Designom. Za ustnice, ki se svetijo kot dragulji, je na voljo živobarvno rdečilo Art Design, s fuksija in koralnim odtenkom (ob nakupu rdečila prejmete še svinčnik za obrobo ustnic!).
Zadnji barvni postanek Collistarjeve gospodične pa je namenjen nohtom, s prav posebnim in ostrim Chrome Effect Lacquerjem, ki je na voljo v zlatem, modrem, fuksija in žareče rdečem odtenku. Cilj, da vas opazijo, ste s to novo kolekcijo uspešno dosegli!

Ni komentarjev:

Objavite komentar