ponedeljek, 15. februar 2016

Pepe Jeans London vabi v novo trgovino

V Cityparku smo minuli teden povabljenci uživali na odprtju nove trgovine Pepe Jeans London, zbralo se je veliko znanih obrazov in ljubiteljev mode, opazila sem modne urednice in urednike, blogerje, voditelje in druge nepogrešljive obiskovalce takih dogodkov.
Pepe Jeans London je modna blagovna znamka, ki že vse od leta 1973 kroji modne smernice na področju denima in casual videza. V 80. in 90. letih sila popularna znamka je ob prelomu tisočletja kar nekoliko zamrla, a se je pred leti vrnila močnejša, kot kdajkoli, k prepoznavnosti znamke pa so veliko prispevali zvezdniki in stilske ikone, ki so nastopili v njihovih oglasnih kampanjah (denimo Cara Delevingne, Suki Waterhouse, v preteklosti tudi Kate Moss, Ashton Kutcher, Alexa Chung, Sienna Miller in Cristiano Ronaldo) je med drugim v pogovoru povedal Danijel Kmetec, ki skrbi za podobo blagovne znamke pri nas.
DJ Adi
Pepe Jeans London je po srcu mladosten in prav zato je nezgrešljiva njegova povezava s pop kulturo, street stylom oz. uličnim slogom in kajpak tudi s trendovsko glasbo. Pepe Jeans je blagovna znamka za mlade, ki se ne bojijo biti odštekani in opazni. V njihova oblačila se oblačijo drzni fantje in dekleta, ki si upajo kombinirati zanimive in razgibane kroje ter živahne barve.
Nina Šušnjara in Lucija Gubenšek
nista manjkali Eva Ahačevčič in Karin Škufca
Znamka ponuja široko izbiro jeansa različnih krojev in barv, v trgovini se za vsakega najde odličen jeans, tudi letošnjo pomlad, v ponudbi imajo poleg tega modne vrhnje dele oblačil (majice, puloverji, kapuce, jakne...) in priložnostno obutev za sproščene trenutke ter kopico modnih dodatkov, s katerimi lahko ustvarimo svojstven slog oblačenja, tako ženske kot moški, mladi in malo starejši, ki pa ostajamo večno mladega srca.
Zabavali smo se ob zvokih didžeja Adija in ob penini Istenič, srečno naključje pa je doletelo tudi v množici izbrano dekle in fanta, ki sta morala v preizkusu brez pomoči rok obleči par kavbojk v eni sami minuti. Motivacija je bila očitno izjemna, kajti prav obema je ta zahtevna akrobatska naloga uspela in postala sta nova srečna lastnika džinsa!
V dneh, ki prihajajo in ko si vsi želimo obogatiti garderobo z novimi pomladnimi kosi, ste vabljeni v trgovino Pepe Jeans London v Citypark, kjer vam bodo z veseljem postregli z novostmi iz aktualne pomladne kolekcije.

Fotografije: Aljaž Munda in D. S.

Ni komentarjev:

Objavite komentar