četrtek, 25. februar 2016

Oriflame že v znamenju cvetoče pomladi

Oriflameov aktualni katalog novosti prinaša kar nekaj izdelkov, ki bodo tako ali drugače polepšali težko pričakovani pomladni čas. Trenutke, ko začne v naravi spet vse brsteti in dehteti, bo zaznamovala Women's Collection Delicate Cherry Blossom toaletna voda, ki nas bo odela v čudovit vonj cvetočih češenj.
Ni presenetljivo, da si Japonci po tradiciji vsako leto vzamejo čas za občudovanje češnjevih cvetov, saj so preprosto popolni, tako po obliki, kot vonju. Raziščite tudi same cvetlično razkošje iskrivih vonjav in si zamislite, da vaši prsti polzijo med rožnatimi lističi dišeče češnje.
Novost se nahaja tudi v liniji Giordani Gold: med uporabnicami nadvse priljubljeno rdečilo v kroglicah je zdaj na voljo tudi v novi različici kot posvetljevalno rdečilo! Z igro osvetljevanja posameznih predelov obraza lahko poudarite svojo naravno lepoto. Kroglice uporabite za poudarjanje ali osvežitev tena. Z njimi bodisi poudarite ličnice, osvetlite dekolte ali pa za doseganje razpršenega sijaja in svežega videza pomočite čopič v kroglice in pomešan prah nanesite po vsem obrazu.
Ženske v svojem življenju za dan žena ali materinski dan obdarite z razvajanjem, ki diši kot razkošen šopek spomladanskih rož. Bright Bouquet krema za prhanje ter krema za roke bosta s svojim prikupnim vonjem šopka svežih tulipanov in mimoz obenem poskrbeli za čudovito mehkobo kože.
Morda pa ste s prihodom pomladi pripravljene na nekoliko drznejši videz ličenja? Potem preizkusite videz zadimljenih oči; karbonsko črna maskara The ONE Volume Blast bo vašim trepalnicam dodala globok, intenziven volumen, medtem ko bo kremnato senčilo v svinčniku omogočilo obris vek, obenem pa tudi zabrisovanje in senčenje za popoln videz zadimljenih oči.
Kremnata formula svinčnika iz Oriflamove vse bolj priljubljene kolekcije The ONE z lesketajočimi se perlicami, ki odsevajo svetlobo, se enostavno nanaša s tem priročnim senčilom v svinčniku. Zabrišite in osenčite oči ter tako ustvarite mikaven 'smokey' videz, ki ga, tako potrjujejo tudi številne raziskave, pripadniki močnejšega spola ocenjujejo kot najbolj seksi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar