ponedeljek, 01. februar 2016

Zvezdniški obisk: Eduardo Ferreira za Bobbi Brown

Ženska je najlepša takrat, ko je sama sebi najbolj všeč, je povedala slavna vizažistka Bobbi Brown, ki je pred 25 leti na veliko veselje uporabnic lepotilnih izdelkov naredila svojo mega uspešno linijo ličil. Lani poleti je težko pričakovana kozmetika Bobbi Brown slednjič le našla pot tudi na slovenske police drogerij in sicer konkretno na eno samo, ekskluzivno prodajno mesto, v drogerijo Müller Ljubljana na Čopovi.
Toliko bolj nas je, zveste ljubiteljice lepotičenja, minuli teden razveselil umetniški direktor ličenja pri Bobbi Brown, zvezdniški vizažist Eduardo Ferreira, ki nas je na srečanju na ljubljanskem Gradu v Stanovski dvorani v hipu prevzel in očaral. Ne le s svojimi izjemnimi veščinami, s katerimi zna na vsaki ženski poudariti najlepše poteze obraza, ampak tudi s svojo južnoameriško toplino in neverjetno karizmo. Če rečem, da smo mu vse prisotne dobesedno jedle iz rok, bi o njegovi privlačnosti še vedno povedala premalo.
Eduardo Ferreira in Dragica Sušnik
Kakorkoli, Ferreira, ki je za nekaj dni prišel v Slovenijo na obisk, nam je na tem srečanju na dveh modelih predstavil dnevno in tudi večerno ličenje z izdelki Bobbi Brown in z nami delil svoje insajderske skrivnosti, da bomo tudi same znale iz ličil potegniti kar se da največ ter jih pravilno uporabljati.
Ta večer je bil v vsakem pogledu odsev edinstvene filozofije in estetike Bobbi Brown, ki ne zajema le široke palete dekorativnih izdelkov in barv, ampak tudi profesionalne čopiče za ličenje in negovalne izdelke Bobbi Brown, ki jih nanašamo pred samim ličenjem z namenom nege kože, ki obenem ponujajo tudi idealno podlago za nanos dekorative.
Slogan Bobbi Brown je "Confidence is the new sexy", kar bi lahko prevedli kot 'Samozavest je nova definicija seksi videza' - s tem se lahko poistovetijo ženske vseh starosti in barv kože. Ličenje pri Bobbi Brown je tako čisto, sveže in moderno.
Bobbi sicer slovi po ikoničnih korektorjih, tekočih podlagah in pudrih, ki so zasnovani na rumenih podtonih, saj so ti vedno videti naravno na glede na naš ten kože. Palete za oči, lica in ustnice so brezčasne in prefinjeno zasnovane, hkrati pa omogočajo tudi bolj drzno ličenje, če si ga uporabnica zaželi. Čopiči in pripomočki za ličenje so profesionalni. Vsak čopič je narejen ročno in zasnovan s specifično obliko in gostoto ščetin ter tako omogoča natančen nanos količine izdelka.
Negovalna kolekcija izdelkov Bobi Brown združuje visoko tehnologijo v kombinaciji z naravnimi eteričnimi olji. Negovalni izdelki so tako odlična priprava za brezhiben make-up videz. Učenje strank, kako se pravilno ličiti, je sicer od samega začetka ključna komponenta filozofije Bobbi Brown. Njena ekipa profesionalnih vizažistov uči ženske, kako postati same sebi lepotne strokovnjakinje.
Pred začetkom ličenja se vsak vizažist posveti stranki in upošteva njen osebni stil, življenjski slog in želje. Bobbijine metode nanosa ličil obsegajo vse od petminutne rutine do 45 minut trajajočega ličenja za posebne priložnosti ter so zasnovane in prilagojene individualnim potrebam ženske. Vsak make-up nasvet se zaključi s personalizirano obrazno karto, ki ženskam pomaga poustvariti željeni videz tudi doma.
Eduardo Ferreira, ki se je rodil v Venezueli in odraščal na Portugalskem, kariero pri podjetju Bobbi Brown Cosmetics pa je začel leta 2006 in kmalu postal direktor programa ličil in izobraževanj, je sicer navdušen popotnik po svetu, ki ga je Bobbi Brown osebno uvedla v delo in ga zelo ceni zaradi njegovega navdušenja, ki ga zna deliti povsod, kamor pride.
Znan je po tem, da odlično poudari naravno lepoto ženske, z Bobbi pa vsako leto sodeluje tudi v zaodrju newyorškega tedna mode (New York Fashion Week), kjer ustvarja videze na manekenkah za najbolj zveneče modne oblikovalce. Njegov slog ličenja lahko redno videvamo v vodilnih modnih tiskanih revijah, kot so Harper’s Bazaar, Glamour, InStyle in v drugih, poskrbi pa tudi za videz mnogih slavnih žensk na rdečih preprogah.
Večer v njegovi družbi in ob spremljavi številnih kulinaričnih dobrot Kaval Cateringa je vse prehitro minil, toda z veseljem se ga bomo spomnile, doma pa uživale v nanašanju ličil Bobbi Brown, s katerimi bomo zasijale v vsej svoji ženstveni lepoti.


Foto: Klemen Razinger in Dragica Sušnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar