ponedeljek, 22. februar 2016

Nov spremljevalec Tine Maze je BMW X5 xDrive

Minulo soboto je Tina Maze, ki se je v zgodovino smučanja zapisala kot svetovna in olimpijska prvakinja, slavnostno prevzela BMW X5 xDrive 30d in tako uradno postala ambasadorka znamke BMW. Ključ novega vozila ji je izročil generalni direktor BMW Group Slovenija Lothar Schupet.
Tina je bila ob prejemu vozila navdušena: "Vesela sem, da sem se pridružila blagovni znamki BMW in drugim vrhunskim športnikom. Prepričana sem, da bo BMW X5 xDrive postal moj dober sopotnik, saj je hiter in agilen ter spreten v zavojih, kot moram biti jaz na smučarskih strminah."
Tina Maze in Lothar Schupet
Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija, pa je dodal: "Ponosen sem, da se je naši zmagovalni ekipi ambasadorjev pridružila tudi olimpijska zmagovalka in svetovna prvakinja Tina Maze. Športen in dinamičen BMW X5 xDrive, ki omogoča učinkovit užitek v vožnji, bo Tino in Team to aMaze popeljal novim zmagam naproti."
Tina bo od  sedaj vozila BMW X5 xDrive 30d
Lastnosti vožnje z BMW vozili so v zimski deželi BMW xDrive spoznali tudi smučarji, za katere so postavili posebno BMW xDrive progo. Kot prva je progo preizkusila prvakinja Tina Maze in postavila čas proge, ki so se mu skušali približati tudi drugi tekmovalci. Tekma sicer ni bila tako napeta, kot tiste za osvojitev svetovnega pokala, je pa bila precej bolj živahna in polna smeha. Tina je v cilju privabila množico navijačev, predvsem najmlajših, ki so se želeli s svojo vzornico fotografirati, mnogi med njimi bodo odslej ponosno vijugali po snežnih strminah s Tininim podpisom na smučarski čeladi ali smučkah.
BMW Group Slovenija že od leta 2010 organizira Zimsko deželo BMW xDrive, ki poteka v osrčju Kranjske Gore. Tudi obiskovalci so si tradicijo vtisnili v spomin, saj jo je do leta 2016 obiskalo že 15.000 gostov. Deželo BMW xDrive so popestrili še z dogajanjem na snežni plaži BMW, kjer za dobro vzdušje poskrbi didžej, za kulinarična doživetja pa priznani kuharski mojstri.
Samo na plaži se je letos zabavalo že več tisoč obiskovalcev, smučarjev in mimoidočih, več kot 500 voznikov pa je preizkusilo BMW xDrive vozila in z njimi osvojilo postavljen poligon. Razburljive vožnje in adrenalinske dogodivščine se nadaljujejo tudi ta vikend, ko bodo na snežni plaži BMW gostili deskarja in ambasadorja blagovne znamke BMW, Marka Grilca.

Fotografije: Žiga Intihar

Ni komentarjev:

Objavite komentar