nedelja, 14. februar 2016

Nazdravita ljubezni na drzen in eleganten način

V francoščini beseda ‘osé’ pomeni drzen in letos Moët & Chandon odnos osé prevaja v rosé s šampanjcem Moët Rosé Impérial. Božansko čudovit in nadvse eleganten šampanjec Moët Rosé Impérial je neločljivi del trenutkov #moetmoments, ki se vrtijo okoli ljubezni: ljubezni do vašega življenjskega sopotnika, prijateljev ali najbližjih družinskih članov. Letos si upajte, živite in ljubite še bolj, zdaj! S svojim spontanim in iskrenim odnosom šampanjec Moët Rosé Impérial navdihuje in slavi trenutke občutka pripadnosti, ki so najpomembnejši v našem življenju.
"Šampanjec Moët Rosé Impérial je najbolj glamurozen obraz hiše Moët & Chandon in ta šampanjec je z lahkoto tako eleganten kot tisti, ki ga pijejo," pravi Arnaud de Saignes, mednarodni direktor trženja in komunikacij šampanjske hiše Moët & Chandon. "Letos je šampanjec Moët Rosé Impérial najboljša izbira za navdušence nad življenjem, ki si upajo deliti čustva in kar najbolje izkoristiti vsak trenutek."
Moët & Chandon slavi točno ta trenutek, v katerem se nahajamo. Ve, da je vsaka sekunda izkušnja. S svojim neprekosljivim smislom za vsako praznovanje v življenju šampanjska hiša Moët & Chandon navdušence nad življenjem vabi, da doživijo nepozaben trenutek #moetmoment v dvoje pri La Table Moët Rosé. Drznite si svetu pokazati svojo ljubezen in rezervirajte pozornost vzbujajočo rožnato mizo s slastnim in ekskluzivnim menijem, usklajenim s šampanjcem Moët Rosé Impérial. Mizo La Table Moët Rosé poiščite v restavraciji As Aperitivo, na Čopovi ulici v Ljubljani. To prav posebno izkušnjo boste lahko doživeli vse do konca februarja.
Moët Rosé Impérial je spontan, čudovit in romantičen izraz stila Moët & Chandon, ki ga odlikujejo njegova svetla sadnost, zapeljiv okus in elegantna zrelost. Šampanjec Moët Rosé Impérial, ki se tri leta stara v kleteh šampanjske hiše, odlikuje sijajna rožnata barva z jantarjevimi poudarki, njegova čarobna cvetica pa združuje živahno in intenzivno cvetico rdečega sadja, cvetne odtenke vrtnice in rahlo pekoč dotik. Njegov izraziti okus združuje intenzivnost in voljnost s sočno in vztrajno intenzivnostjo jagodičevja, mesnatostjo in čvrstostjo breskev ter svežino subtilne note mentola.

Ni komentarjev:

Objavite komentar