petek, 05. februar 2016

Dior na zabavi predstavil dišavo Poison girl

Te dni je prišla na police nova Diorjeva dišava Poison Girl, ki bo, tako slutim, postala najljubša dišava mnogih mladih deklet in žensk, ki so neukročene po srcu. Gre namreč za prvo gurmansko dišavo te parfumske hiše, ki diši tako okusno, da bi jo kar pojedli.
Preizkusila sem jo med prvimi, sredi januarja, tudi sama in zato sem še bolj prepričana, da bo Poison Girl postala 'škandalozna' dišava sodobnih, svobodnih in seksi deklet... ter vseh tistih, ki želijo spominjati nanje in ostanejo divje in zapeljive ne glede na svoja leta.
Poison Girl parfumska novost je kot slastna past, ki prisotne takoj 'zastrupi' in daje zadovoljstvu novo dimenzijo, ki meji na zasvojenost. Omamni vonj bi lahko opisali kot grenko-sladek, cvetlični, s sočno pomarančo, ki ovija venezuelska zrna tonka in cveti v čutnosti vrtnice iz Grassa ob spremljavi sladke vanilije. Je tudi zelo dolgo obstojen.
Camille Rowe in Harvey Newton-Haydon
Za obraz nove dišave so pri Diorju izbrali Camille Rowe, uspešen mlad model, ki očara s svojo prezenco in gibanjem. Je ljubka in mikavna. Spoznali smo jo že v vlogi spremljevalke Roberta Pattisona v filmu Romaina Gavrasa za dišavo Dior Homme. Camille je zapeljiva punca, ki ne skriva svojih čustev in se zna zabavati. Za dišavo Poison Girl je utelesila dekle svojega časa, ki je kul in moškemu zmeša glavo - o čemer se lahko prepričate v tem filmčku.
stilska ikona Miroslava Duma
Aymeline Valade, francoska igralka in manekenka
Poison Girl dišava pa je zmešala glave tudi udeležnim na zasebni zabavi v sloviti klubski instituciji Les Bains v Parizu. To je klub, v katerem so se svoje čase nebrzdano zabavali največji zvezdniki šovbiznisa, mode in glasbe, zdaj pa je, oživljen in povsem prenovljen, zopet na svojem nekdanjem vrhuncu. Prav ta prostor so pri znamki Christian Dior Parfums minuli teden izbrali za uradno lansiranje nove dišave Poison Girl, ki jo je ustvaril Diorjev hišni parfumski mojster François Demachy.
Poleg Camille Rowe so se zabave udeležili Liu Yifei, kitakska igralka in zaščitni obraz Dior Beauty za Azijo, parfumar François Demachy, kreativni make up direktor pri Diorju Peter Philips, Olga Kurylenko, Miroslava Duma, Devendra Banhart, Aymeline Valade, Elizabeth Von Guttman, pisatelj Frédéric Beigbeder, Karole Rocher, Caroline Vreeland, Noomi Rapace, Alice Dellal in številne druge bolj ali manj znane lepotice, manekenke, stilske ikone in imena iz sveta mode ter umetnosti.

Foto: arhiv parfumske hiše Dior

Ni komentarjev:

Objavite komentar