torek, 02. februar 2016

David Beckham v novi kampanji Modern Essentials za H&M

So moški, ki bi jih ženske lahko neprestano gledale in občudovale zaradi telesne lepote in karizme. Taka stilska ikona je gotovo nogometaš David Beckham, ki je te dni posnel svojo najnovejšo H&M-ovo kampanjo za predstavitev Modern Essentials selected by David Beckham za pomlad 2016.
Reklamni film so posneli na ulicah Lizbone, kjer David odkrije, da bi se vsi radi oblačili tako, kot on. Kampanja bo na televiziji, v kinematografih in tudi na spletu na hm.com prvič predstavljena 18. februarja.
David je z režiserjem Fredrikom Bondom tokrat sodeloval že drugič, tema pa je nadaljevanje njune zadnje reklame, v kateri se je komik Kevin Hart oblekel povsem enako kot David. V tem novem filmu pride David iz svojega hotela in odkrije, da so vsi okrog njega oblečeni enako kot on: mladina, ki rolka, dojenček, neka babica in vsi moški v mestu. Reklamni film (kratek izsek si lahko ogledate na Youtube tukaj) bo pospremila tiskana kampanja s fotografijami Maria Sorrenta.
Kampanja izpostavlja Davidovo vlogo stilskega vzornika za milijone moških po vsem svetu. Pri Davidu je poudarek na mešanju klasične moške mode z novimi idejami, ki razvijajo in razširjajo moško garderobo. Vse kose oblačil v reklamnem filmu je David izbral iz kolekcije Modern Essentials in so odličen primer njegovega brezčasnega sloga.
"Vedno se imam dobro pri snemanju H&M-ovih reklam. Zares razumejo moj slog in moj smisel za humor. Enkratno je bilo nositi takšne elegantne kose iz ponudbe Modern Essentials in se obenem tudi tako zelo zabavati,“ je povedal David Beckham. Kampanja je najnovejša po vrsti za Modern Essentials by David Beckham.
Vsako sezono David izbere svoje najljubše kose iz H&M-ove moške kolekcije Modern Essentials in jih združi v garderobo posodobljenih osnovnih oblačil in novih klasikov, na katero se moški lahko zanesejo vso sezono. Nova kolekcija bo na voljo v dveh delih, prva pride v trgovine 18. februarja in druga 10. marca, na voljo bo v vseh prodajalnah H&M, v katerih ponujajo moška oblačila, in tudi na spletu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar