nedelja, 31. januar 2016

Za polt, vredno oboževanja

Kakšen je popoln puder? Enakomeren, sijoč, mehak kot žamet, zagotavlja obstojnost in ugodje, brez vidnih sledi ali občutka maske. Teint Idole Ultra je na trgu že 15 let in je eden od najbolje prodajanih izdelkov, katerega formulo so strokovnjaki iz Lancômeovih raziskovalnih laboratorijev sistemsko izpopolnjevali s preizkušanjem celega niza inovacij ter podirali meje na področju učinka in občutkov ob uporabi pudra.
Teint Idole so naredili leta 1997, Teint Idole Ultra je njegov potomec iz leta 2005, ki zagotavlja do 14-urno obstojnost brez potrebe po popravljanju podlage. Kompaktna formula je na trg prišla leta 2004, za obstojnost so zagotovili, da bo trajala do 18 ur. Predstavitev izdelka Teint Idole Ultra leta 2012 je presegla pričakovanja, poleg 24-urne obstojnosti so poskrbeli za občutek izjemnega ugodja.
Lancôme je letos (2016) napisal še eno poglavje: novi Teint Idole Ultra Compact je prvi Lancômeov kompaktni puder z dolgotrajno obstojnostjo in izjemnim mat učinkom zaradi uporabe tehnologije EternalSoft in visoke koncentracije perlitov. Čeprav polt še nikoli ni bila videti tako matirana, sta sijaj in občutek lahkotnega ugodja še naprej prisotna. Zaradi tehnologije EternalSoft in do zdaj največje koncentracije perlitov je Lancôme dosegel nepredstavljivo: tekstura izdelka Teint Idole Ultra Compact omogoča preprosto prekrivanje, ki na obrazu ne deluje kot maska, temveč zagotavlja sijočo in polepšano polt.
S 25-odstotnim deležem (kar je 125-krat več kot v izdelku Teint Idole Ultra Fluide) je perlit, mineralni prah vulkanskega izvora, najbolj zaslužen za novo raven mat videza, ki ga zagotavlja Teint Idole Ultra. Sebum vpije kot spužva in matira, nevtralizira pa tudi sijaj, ki ga povzroča znojenje. Dodatni bonus? Njegova lamelarna struktura omogoča ustvarjanje učinka 'mehkega fokusa' in olajša zlitje s kožo. Sijaj je matiran, pore so videti ožje, tekstura kože je vsaj na videz popolna.

na slovenskem trgu bodo dostopni 4 odtenki, na tujih jih je na voljo pet
Glede na to, da je videz polti neposredno odvisen od kakovosti kože, vsebuje Teint Idole Ultra Compact izvleček cimeta, ki kožo prečisti in ji povrne naravno ravnotežje. Najpomembnejše lastnosti so nadzor nastajanja sebuma, zmanjšanje širjenja bakterij in nekomedogen učinek. V kombinaciji s komplementarnimi aktivnimi sestavinami ugodno deluje na vnetne procese, razdraženost kože in hiperkeratinizacijo.
Podjetje na trg pošilja še en izdelek in sicer korektor za okolico oči Effacernes Longue Tenue, ki je tokrat na voljo v novem, prestižnejšem pakiranju v šik črni barvi. Barva formule je vidna skozi prozoren del; ta detajl uporabnikom omogoča, da lahko izberejo enega od štirih odtenkov (015 je bil dodan pred kratkim). Temni kolobarji, oteklost, znaki utrujenosti, vse nepopolnosti, ki kvarijo videz območja okrog oči, bo ublažil nanos obstojne formule z naravnim mat učinkom. Oči bodo ponovno sveže in sijoče, take bodo tudi ostale ves dan, ne glede na okoliščine, obljublja francoski kozmetični velikan. Obstojna formula korektorja kombinira visoko koncentracijo korektivnih pigmentov in sestavin, ki spodbujajo navlaženost in pomirjajo kožo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar