četrtek, 07. januar 2016

Samsung Galaxy TabPro S, tablica in prenosnik v enem

Samsung Electronics je na sejmu potrošniške tehnologije CES 2016 v Las Vegasu predstavil tablični računalnik Galaxy TabPro S z operacijskim sistemom Microsoft Windows 10. Tablica 2-v-1 združuje priljubljene lastnosti prenosnih in tabličnih računalnikov: prenosnik v formatu lahke tablice bo omogočil uporabniku maksimalno produktivnost in mobilnost. Tablica omogoča funkcionalnost osebnega računalnika z operacijskim sistemom Windows 10 Home ali Pro za podjetja in je združljiva z že obstoječo IT infrastrukturo.
"Tablični računalnik Samsung Galaxy TabPro S ima najboljše lastnosti tablic Samsung Galaxy in vrsto funkcij operacijskega sistema Windows 10, kar trenutno omogoča najnaprednejšo izkušnjo tablice na trgu," je povedal Dongjin Ko, predsednik in vodja mobilnih komunikacij pri podjetju Samsung Electronics.
TabPro S je tanka 6,3 milimetrov in tehta le 693 gramov, zasnovana je za preprosto prenašanje. Ovitek za tipkovnico, ki je na voljo skupaj z napravo, poveča uporabnost naprave. Tipkovnica ima fleksibilen tečaj, ki omogoča optimalno gledanje z dveh kotov in jasen prikaz slike v vseh okoliščinah. Zaradi Pogo-pin priključka na tipkovnici Galaxy TabPro S pa ni potrebe po združevanju oziroma ločenem polnjenju.
Tablica Samsung Galaxy TabPro S ima prvi zaslon s tehnologijo Super AMOLED za OS Windows na trgu. Zaslon na dotik odlikuje globlji barvni kontrast s 94-odstotnimi naravnimi toni za prikaz živih barv in natančnejših podrobnosti, kar zagotavlja najboljšo izkušnjo gledanja v tem razredu. Lahek, 12-palčni zaslon AMOLED je energijsko učinkovit in omogoča dolgoročno uživanje v denimo gledanju filmov in zabavnih vsebin.
Z izboljšano funkcijo hitrega polnjenja se baterija tablice Galaxy TabPro S popolnoma napolni v 2,5 urah, ob celodnevni uporabi baterija zagotavlja do 10,5 ur delovanja. Tablico poganja zmogljiv procesor Intel Core M najnovejše generacije, ki je oblikovan za tablico 2-v-1 brez ventilatorja in porabi le 4,5 W energije za zmanjšanje hrupa in povečanje učinkovitosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar