sreda, 13. januar 2016

S Huawei Watch pametno uro do sloga - in nagrade

Leto je naokoli in vsi smo sklenili novoletne zaobljube. Če je tvoja želja postati bolj fit, lahko s Huawei Watch sedaj to počneš z lahkoto in predvsem v slogu, saj se pametna ura Huawei Watch ponaša z najboljšo fitnes tehnologijo.
Si želiš svoje športne rezultate spremljati na elegantnem zaslonu iz kristalov safirja (z izbiro več barv paščkov, med drugim tudi rožnato zlato)? Imaš za leto 2016 športne cilje? Raziskave kažejo, da več kot tretjina ljudi, ki se januarja pridruži fitnesu, odpove članstvo še pred iztekom meseca. Klasično oblikovana Huawei Watch pametna ura bo zagotovila, da ne boš del te statistike. Ima vsa orodja, stil in moč za prenovo katerega koli novoletnega fitnes režima in ti bo pomagala ostati na pravi poti.
To je namreč pripomoček, ki premosti razlike med modo, fitnesom in tehnologijo. Z Android Wear pogonom je Huawei Watch prva ura, ki ponuja fitnes zmogljivosti, obvestila o prejetih sporočilih in čudovit dizajn, ki je črpal navdih pri švicarskih izdelovalcih ur. Ponaša se z zmožnostjo spremljanja uporabnikovih aktivnosti kadarkoli in kjerkoli in lahko celo razloči med različnimi športnimi aktivnostmi, kot so hoja, tek ali plezanje.
Huawei Watch meri srčni utrip z enim najbolj natančnih senzorjev, kar jih je, to je PPG senzorjem. Skupaj z opremo za samostojno predvajanje glasbe, brez telefona, in bluetooth povezavo za brezžične slušalke aktivnost še nikoli ni bila tako enostavna. Ios in Android uporabniki lahko nosijo uro čez dan, saj je Huawei Watch izdelana iz enakih materialov, kot jih uporabljajo švicarski proizvajalci ur. Zaslon z visoko ločljivostjo je občutljiv na dotik in prevlečen z vzdržljivim safirnim kristalom. Še več stilskih točk Huawei Watch pridobi z veliko izbiro paščkov, med katerimi so usnjeni, paščki iz nerjavečega jekla in rožnatega zlata. Je popolna naprava za stilsko zavedne fitnes navdušence, ki jih iz telovadnice brez sramu popelje na poslovni sestanek.
Huawei pametna ura - zanjo in zanj
Benjamin Norton, Huaweijev strokovnjak za nosljiv dizajn, je pojasnil: ''Ko smo oblikovali Huawei Watch, smo si želeli napravo, ki zmore vse. Če pogledate njene modne lastnosti, pametno tehnologijo in intuitivne fitnes zmožnosti, je jasno da smo dosegli naš cilj, ponuditi potrošnikom točno tisto, kar si želijo''.
Huawei Watch, ki je na drugih trgih naprodaj od novembra, na voljo je v več kot 20 državah in regijah (njena cena se začne pri 392 evrih), je pametna ura z razliko. Je popoln nakup, ki se prilega fit osebnosti. V Sloveniji Huawei pametno uro lahko pričakujemo konec tega meseca. V modni kampanji za Huawei Watch, ki jo je posnel modni fotograf Mario Testino, pa lahko vidimo manekenko Karlie Kloss.
Ure sicer nimam na voljo, vendar se lahko kot bralka ali bralec mojega bloga vseeno poteguješ za privlačno nagrado, ki jo podeljujem v sodelovanju s podjetjem Huawei: to je prenosni polnilec za telefon v črni barvi, ki deluje na vseh napravah ios in android, neodvisno od znamke tvojega telefona. Polnilec napolniš preko USB kabla in ga imaš lahko vedno s seboj, da ti služi za 4 polnjenja telefona kot prenosna enota energije.
ta nagrada je lahko tvoja - prenosni polnilec za pametni telefon
Je tudi lahek, zato je super priročen. Saj veš, kako neprijetno je ostati na cedilu s prazno baterijo, v najmanj primernem trenutku? Zato mi piši na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in se do vključno 27. januarja 2016 poteguj za to lepo in uporabno nagrado. Odgovori še na nagradno vprašanje, ki se glasi: Kdo je obraz pametne ure Huawei Watch? Odgovor najdeš v besedilu. Ne pozabi pripisati svojih podatkov za primer, če ti bo sreča pri žrebu naklonjena!

Ni komentarjev:

Objavite komentar