ponedeljek, 04. januar 2016

Nagradna igra: 2x žepni planer + lak Jessica

V novo leto vstopamo z različnimi pričakovanji in željami, vsem pa nam je skupna volja do urejenosti in lepega videza. Urejenost boš dosegla z zapisovanjem svojih opravil in obveznosti v prikupen in trendovski žepni koledar/planer Jessica, urejenost zunanje podobe in lepoto pa z lepo manikiranimi in nalakiranimi nohti.
Sem velika ljubitejica lakov Jessica, prav tako pa že nekaj let uporabljam samo njihove planerje, ker so nadvse praktični, imajo ravno prav velike rubrike in porazdelitev, zato bi bila brez njih malodane izgubljena. Nekateri namreč še vedno raje pišemo na papir, kot v 'pametne' elektronske naprave. Navsezadnje svinčnik in papir obstajata že precej dlje, kot katerikoli android, se strinjaš?
Dvema srečnima bralkama v sodelovanju s podjetjem Bizjan & Co., ki je uvoznik in zastopnikov lakov Jessica, podarjam po en planer. Ena srečnica prejme zraven še lak za nohte v odtenku 743 Hot hot hot (rdeč z zlatimi bleščicami), druga pa 857 Fancy Pants (zlat z raznobarvnimi bleščicami). Lahko ju uporabljaš samostojno ali še boljše kot nadlak za olepšavo obstoječe manikure. Do 15. januarja 2016 mi na naslovu nagradna.lepotainmoda@gmail.com pusti svoje podatke in povej, da si želiš darilo, po tem datumu bom opravila žreb.
Uživaj v letu 2016, beri moj blog še naprej ter se razveseljuj z malenkostmi, ki sicer niso nujne za preživetje, vendar pa nam življenje vsak dan precej polepšajo.

3 komentarji:

 1. Oooo, nice...rdeč lakec zgleda čisto hud :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mogoče bo pa vaš, skupaj s koledarjem/planerjem? ;)

   Izbriši
 2. Planer Jessica in rdeč lak prejme Sabina Kendic, zlat lak + planer pa prejme Mojca Okorn. Čestitke!

  OdgovoriIzbriši