ponedeljek, 18. januar 2016

Kako do frizure Katy Perry na Zlatih globusih?

Katy Perry je na Golden Globe Awards blestela s čudovito frizuro v slogu 60. let, ki ji je bilo vdihnjeno veliko volumna. Jo želiš posnemati? Priljubljeno pevko je za to prestižno prireditev uredil njen osebni stilist Franco Gobbi z izdelki Schwarzkopf Professional OSiS+. Z izdelkom OSiS+ Volume Up Booster Spray je poskrbel za Katyjin razkošen volumen las (ta izdelek že nekaj časa rada uporabljam, saj se lasje z leti žal počasi redčijo tudi nam, ženskam).
Franco Gobbi svetuje, da razpršiš OSiS+ Volume Up Booster Spray po konicah las. S kodralnikom za lase boš samo še utrdila volumen. Lase počeši in si na dlani razprši OSiS+ Sparkler Shine Spray in OSiS+ Elastic Flexible Hold lak, ju premešaj med seboj ter porazdeli po laseh, da dobiš naravno teksturo.
Katy Perry pred odhodom na Zlate Globuse z urejeno frizuro
Z glavnikom poudari volumen na vrhu glave, vzemi v roke OSiS+ Dust It Mattifying puder, ki ga potreseš po laseh, da dobiš trdno osnovo volumna. Na koncu uporabi BC Bonacure Color Freeze Gloss Serum, ki lasem doda sijaj in teksturo. Tako boš tudi ti lahko ustvarila čudovit videz pričeske iz 60. let s sodobnim pridihom!
Za Katy Perry videz po nasvetu njenega stilista potrebuješ naslednje Schwarzkopf Professional produkte: BC Bonacure Color Freeze Gloss Serum - lahek negovalni serum za čudovit sijaj barvanih las (23,35 evra); OSiS+ Volume Up Booster Spray - sprej za takojšno okrepitev volumna in lahko, prožno oporo las (19,81 evra); OSiS + Glamour Queen Volumising Hairspray - lak za glamurozen volumen las, ki ne vsebuje vode (19,81 evra); OSiS+ Sparkler Shine Spray - sprej za sijaj in končni poudarek stylinga (17,33 evra); OSiS+ Elastic Flexible Hold Hairspray - lak za fleksibilno in naravno oporo las (13,86 evra) in OSiS+ Dust It Mattifying Powder - mat puder, ki omogoča volumen in teksturo, s katerim lahko ustvariš videz 'frizura drugi dan' in je odličen za visoke, poudarjene pričeske (21,03 evra). Tudi slednjega sem že sama v preteklosti preizkusila in je hitro postal moj nepogrešljivi spremljevalec.

Ni komentarjev:

Objavite komentar