ponedeljek, 14. december 2015

Ekskluzivno za praznike: My Burberry Eau De Parfum

Odvijte novo, praznično stekleničko in odkrijte lesketajoče se zlate snežinke. To je posebna praznična različica dišave My Burberry. Oblika stekleničke z roževinastim pokrovčkom in zlato gabardenasto pentljo ohranja večno eleganco, značilno za My Burberry. Ustvaril ga je vodja ustvarjalcev pri Burberryju Christopher Bailey v sodelovanju z znanim parfumarjem Francisom Kurkdjianom. My Burberry je veličastna cvetna dišava z nepričakovanim preobratom.
Vonj je drzen, samozavesten in čudovito eleganten, pa nevsiljiv na tipičen britanski način. "My Burberry s svojim vonjem, dizajnom in stališči predstavlja pravo utelešenje naše blagovne znamke. Dišava, ki ji kot navdih služi ikonski plašč znamke Burberry, mora biti izjemna v vseh pogledih,” je povedal Bailey. V dišavi My Burberry Eau de Parfum je ujet vonj londonskega vrta po dežju. Zgornje note sladkega graha in bergamotke se spojijo s srcem pelargonije, zlate kutine in frezije, vse skupaj pa zaokrožijo osnovne note z dežjem orošene damaščanske vrtnice ter stolistnih vrtnic in pačulija.
Sok dišave My Burberry spominja na barvno paleto plaščev Burberry. Značilen odtenek barve medu je namreč tudi ena od treh barv, ki se pojavijo v kolekciji plaščev Heritage Trench Coat. Za novoletni čas so jo pri Burberryju polepšali z bleščečim dodatkom zlatih bleščic, ki spominja na praznični čas. My Burberry eau de parfum omejena praznična izdaja v 50 ml steklenički stane 82 evrov, na voljo pa je samo v poslovalnicah Müller.
V kampanji, ki jo je pod budnim očesom vodje ustvarjalcev in generalnega direktorja Christopherja Baileya posnel fotograf Mario Testino, blestita Kate Moss in Cara Delevigne. Oblečeni v Sandringham trenčkot dajeta občutek individualnosti, optimizma in dediščine, razpoloženje, ki je ujeto tudi v dišavi My Burberry.
Steklenička je shranjena v škatli barve trenč plašča. Zlato notranjost krasi ikonski karirast vzorec, po katerem je prepoznavna znamka Burberry.

Ni komentarjev:

Objavite komentar