torek, 08. december 2015

Dekadentna nova dišava Marca Jacobsa je tu!

Marc Jacobs Decadence je povabilo v svet razkošja, ko se drzen dizajn sreča z glamurozno dišavno stvaritvijo. Oblika novega parfuma Decadence – dekadenca ali razvrat, če prevedemo besedo – posnema eno od ikonskih torbic Marca Jacobsa. Razkošen vonj, ki je delo parfumske mojstrice Annie Buzantian, je v pooblaščenih slovenskih drogerijah na voljo od 1. decembra naprej.
Dišava ujame strastno naravo sočne italijanske slive, zlatega žafrana in žametnega irisa. Srce se bohoti v opojnosti bolgarske vrtnice in kremnih nians sambaškega jasmina. Seksi tekoč jantar in topel papirusov les ustvarita prefinjeno dišavo s podpisom glamurja.
Ženstvena steklenička v obliki večerne torbice je v znamenju bogate smaragdne barve z eksotično oblikovanim pokrovčkom z vzorcem pitona. Steklenička je oplemenitena z verižico v zlati barvi in svilenim črnim cofom.
Že zato je to parfum, ki ga boste z največjim veseljem postavile na svojo nočno omarico ali v kopalnico. Prav tako pa ga boste s ponosom potegnile iz svoje torbe, da se boste nadišavile s tem dekadentnim vonjem in vas bodo lahko tudi drugi občudovali med tem ritualom.
Ker sem vonj že preizkusila, lahko potrdim, da gre za elegantno in obenem seksi dišavo, ki je zelo primerna za zimski čas, saj vsebuje dišavne note, ki spominjajo na prefinjeno kadilo. Če vam bo parfumska voda premalo, lahko kupite še losjon za telo z enakim vonjem, ki dopolnjuje novo lansiranje.
Še beseda o oglasni kampanji za Decadence: ustvaril jo je sloviti fotograf Steven Meisel, zanjo so najeli manekenko Adriano Limo, ki zagotovo zna erotično razpirati ustnice in se nastavljati v seksi poze.

Ni komentarjev:

Objavite komentar