četrtek, 10. december 2015

C&A za pomlad/poletje 2016 v znamenju Maroka!

Začetek decembra je prinesel predstavitev nove kolekcije modne znamke C&A za pomlad/poletje 2016. V najvišjem nadstropju hotela Plaza z razgledom na prestolnico, smo se ob glasbeni spremljavi pevke Neishe pridružili modnemu popotovanju, kjer sta se srečala vzhod in zahod in kjer smo lahko okusili specialitete arabske kuhinje.
pevka Neisha izbira klobuke, v ozadju Jasmina Marš, PR za C&A
Novi modni trendi podjetja C&A narekujejo tople dni v stilu Maroka ter zapeljiva oblačila z mističnim orientalskim pridihom. Kolekcija je sestavljena iz treh vodilnih tematik, ki jim je skupen imenovalec arabski slog.
tudi moja malenkost je našla nekaj zanimivih oblačil za prihodnjo toplo sezono
Ključna za novo kolekcijo je zagotovo drzna mešanica vzorcev ter pestra barvna paleta odtenkov. Klasični kosi se pojavljajo v popolnoma novih in drugačnih vzorcih, materialih ter barvah.
Barvna paleta vključuje veliko bele barve, ki bo nepogrešljiva v pomladno poletnih mesecih in modrih odtenkov, saj se tudi ena od kolekcij imenuje Aquatic, v njej prevladujejo vodni potiski, veliko odtenkov modrine ter poudarjen ženstven videz.
Poleg nje se C&A tokrat spogleduje s popotovanjem in zato kolekcija Moroccan Journey predstavlja nov pogled na modno popotovanje, ki vključuje pretežno oblačila naravnih zemeljskih barv, od svetlih peščenih do olivno zelenih in rjavih tonov ter ponuja lahkotne in udobne materiale.
V kolekciji Travel pa bo v toplih pomladnih ter poletnih dneh največ poudarka na vezeninah, vzorcih in kombiniranju le-teh ter na udobnem in sproščenem videzu. V vseh treh kolekcijah se pojavlja tudi velika izbira modnih dodatkov. Torbe in obutev različnih barv in materialov, obogatenih z resami, vezeninami in kamenčki so ključni kosi kolekcije. Prav tako je bogata izbira nakita, sončnih očal in pokrival.
Seveda ne smemo pozabiti tudi na Clockhouse kolekcijo za mlade, v kateri prevladuje večno modni džins, dolge obleke z etno vzorci, bogat nakit s kamni ter velika izbira klobukov, torbic ter sandalov v zlatih odtenkih.

Vse fotografije z dogodka v tem zapisu: Dragica Sušnik
Uporabljeni aparat: pametni telefon Samsung Galaxy K Zoom (moja ocena: odlično)

Ni komentarjev:

Objavite komentar