petek, 13. november 2015

Wigglesteps, nogavice s sporočilom

Ti imaš rad/a vintage, tvoj prijatelj je ljubitelj golfa, nečak obožuje Malega princa, soseda ti prinese vsak vikend 'cupcake', mama ljubi Picassa, italijansko renesanso in kolegica je darkerica? S temi nogavičkami lahko obdariš vsakega posebej.
Wigglesteps so namreč nove, trendovsko potiskane nogavice, ki z okolju prijazno strategijo in edinstvenim patentom izdelave postajajo modna uspešnica. Nemška znamka barvitih nogavic je namenjena ljudem, ki sami ustvarjajo svoj stil, postavljajo modne trende in znajo nositi barve na bolj drzen in nekonvencionalen način.
Kolekcije širijo trendovska sporočila in zabavne izjave. Barviti in nekonvencionalni potiski zunaj, a znotraj udobni, nežni, koži prijazni in popolnoma naravni materiali. Ni se ti treba odločati med modnim in udobnim, kajti Wigglesteps nudi oboje.
- notranjost nogavic je 58-odstotno izdelana iz organskega bombaža
- so 'must have' trendovski izdelek, za ženske ali moške, fante in dekleta
- vsako leto več kot 50 novih 'statement' dizajnov in potiskov
- izdelava po sodobni in okolju prijazni tehnologiji
- nič več potenja v nogavicah
- nogavice so navidezno brezšivne, skoraj nevidni šivi omogočajo popolno udobje
Že sedaj lahko izbiraš med več kot 50 motivi, cene nogavic Wigglesteps se gibljejo med 7 in 14 evri. Na spletni strani www.wigglesteps.si si lahko ogledaš celotno ponudbo nogavic in si barvite spremljevalke naročiš kar iz naslonjača ali pa poišči svoj parček na izbranih prodajnih mestih. Kmalu pa bom tudi enega od bralcev bloga razveselila z nagradno igro in Wigglesteps nogavičkami.

Ni komentarjev:

Objavite komentar