torek, 10. november 2015

V nov dan z bujnimi trepalnicami

Če naj serum za trepalnice deluje, mora biti zasnovan na razumevanju rastnega cikla trepalnic. Pri Shiseidu so se posvetili študijam o rasti trepalnic, ugotovili so, da je dolžina trepalnice odvisna od njene stopnje rasti. Nadaljevali so raziskave, da bi odkrili kozmetično sestavino, ki spodbuja razvoj lepih in bujnih trepalnic. Shiseidov novi Full Lash serum vsebuje izvleček sadeža zizyphus jujuba in arginin, ki zagotavljata lepe rezultate s svojim delovanjem.
Vsak tip lasu ima svoj lasten življenjski cikel. Čeprav je rastni mehanizem enak za vse vrste dlak in las (trepalnice, lasje, dlake po telesu), so Shiseidove raziskave odkrile, da je življenjski cikel trepalnic kratek, samo štiri mesece. Rastna doba je prav tako kratka, le 39 dni. Shiseidovi raziskovalci so, po opravljenih testih na trepalnicah več kot 250 žensk, ugotovili, da je dolžina trepalnic skoraj popolnoma odvisna od njihovega rastnega cikla.
Nov serum za trepalnice, ki je primeren tudi za obrvi, omogoča ohranjanje mladostnega videza in dobro definirano območje okoli oči, od katerega je kar precej odvisno, kako 'mladi' izgledamo sebi in ljudem okoli sebe. Mehka konica čopiča je oblikovana tako, da omogoča natančno nanašanje proizvoda. Trepalnice so videti mlajše, gostejše, bolj polne in lepše. Ključ do doseganja najboljših rezultatov je v količini seruma, ki ga želimo nanesti na trepalnice. Nanašalna konica v tem izdelku zagotavlja popolno količino, enostavno in učinkovito. Serum lahko nanesemo tudi na območja med trepalnicami, saj se aplikator 'stisne' v še manjšo konico. Serum lahko nanesete na korenine trepalnic, zjutraj in zvečer, po negi kože. Nanesite ga na celotne trepalnice in na korenine obrvi, zjutraj in zvečer.
Videz gostih trepalnic lahko ob vsakodnevni negi s serumom nadgradite še s Shiseidovo novo Full Lash Volume maskaro, ki s posebej oblikovano ščetko Full Expression Brush trepalnice odebeli in natančno loči. Gre za napredno ščetko, ki je bila razvita in patentirana na Japonskem in poveča volumen vsake posamezne trepalnice, ne glede na njeno debelino, dolžino ali zgradbo. Trepalnic ne obteži in vzdržuje njihovo mehkobo ter prožnost.
Končni videz vsakega nanosa je brezhiben, tako da proizvoda skorajda ne morete uporabiti napačno. Polkrožna oblika ščetke omogoča privihanje trepalnic, zaobljeni deli ščetke dosežejo tudi najkrajše in najtežje dostopne trepalnice. Maskara je na voljo v črni in rjavi barvi. Za odstranjevanje proizvoda ne potrebujete posebnega odstranjevalca očesnih ličil, saj lahko maskaro preprosto sperete z uporabo tople vode.

Ni komentarjev:

Objavite komentar