sobota, 14. november 2015

SUSNYARA na razstavi Aft'r New York

Po uspehu v New Yorku je z odprtjem razstave Aft’r New York SUSNYARA svoje delo predstavila slovenski javnosti, s katero je v duhu ekstravagance, surovosti in newyorške urbane jungle kolekcija Kardia zaživela tudi v slovenskem prostoru. Poleg predstavitve nove kolekcije za pomlad-poletje 2016 je v sodelovanju s podjetjem Mömax in pod taktirko Marka Potočnika, ki je poskrbel za celostno grafično podobo dogodka, ekipa SUSNYARA v sklopu razstave razkrila nova ekskluzivna sodelovanja.
Pomemben del dogodka je bila predstavitev inovativnega sodelovanja SUSNYARA z avtomobilsko znamko Jaguar, ki je na dogodku predstavil novi model Jaguar XF. "Obe znamki druži enaka filozofija, kombinacija nasprotij, drznosti in elegance, ki je zmagovalna. Poleg tega smo želeli nadgraditi klasično ambasadorstvo, saj imam ta privilegij, da lahko kot dizajnerka ponudim nekaj več," je povedala nova Jaguarjeva ambasadorka Nina Šušnjara. V ta namen je oblikovala unikatno aluminijasto torbico, ki jo je z dinamičnostjo in prefinjenostjo navdihnil novi Jaguar XE, ki je ekskluzivno na voljo na ogled v sklopu razstave Aft’r New York.
Jaguarjevi predstavitvi je sledilo razkritje še enega sodelovanja, novega videospota glasbene skupine Muff za pesem Kardia, ki je hkrati promo video znamke SUSNYARA. Na dogodku je bilo veliko znanih obrazov, za presenečenje gostov je poskrbel vizualni spektakel pod vodstvom Matjaža Požlepa, ki je z multimedijsko inštalacijo otvoril razstavo Aft’r New York.
"Začeli smo v New Yorku, kjer smo dobili krasen odziv. Znamka SUSNYARA, za katero je bila zasnovana celostna podoba, je usmerjena na tuje trge iz nje pa bo nastalo še nekaj veliko večjega. V prihodnosti nameravamo razširiti svoj program, že zdaj smo kolekciji dodali modne dodatke kot so torbice in nakit, v kratkem pa se bo ekipi pridružila Maja Šušnjara, slovenska umetnica ličenja, ki bo znamko zapeljala tudi v kozmetične vode. Poleg tega smo že v dogovorih z Mall of Dubai, največjim dubajskim nakupovalnim središčem, še vedno pa ostajamo prisotni na slovenskem trgu, kjer ustvarja naša oblikovalka Nina Šušnjara," je povedala Lucija Gubenšek.
dogodka se je udeležila tudi Lorella Flego
Razstava bo za širšo javnost na ogled med 13. in 17. novembrom 2015 v prostorih Situle, vsak dan med 12. in 18. uro.

Ni komentarjev:

Objavite komentar