torek, 17. november 2015

Prva praznična ideja: prepovedani sadež

Kmalu se bo zaslišal ritem prazničnih pesmi in da bodo moški pripravljeni, jim predlagam, da svojo najdražjo žensko obdarijo z Jimmy Choo ILLICIT dišavo - prazničnim setom. Če so njihove boljše polovice drznega in skrivnostnega duha, bo ILLICIT prebudil njihove čute. Kljub izzivalni naravi ime simbolizira samozavestno žensko, ki niti usode drži v svojih rokah.
Zapeljiva, neustrašna, to je Jimmy Choo ženska, ki jo v oglasni kampanji predstavlja pevka, model in igralka Sky Ferreira. "Verjamem v to, da bi morala vsaka ženska živeti tako kot si želi. Pri meni in moji glasbi ni nobenih zavor, nobenih meja - res je nekoliko drzno, a vedno zabavno; takšna je tudi dišava. Vonj je zame nekaj zelo pomembnega in ILLICIT prebuja natanko tisto čutnost in samozavest, ki jo pred nastopom potrebujem. Popršim ga in moja živčnost izgine. Oder je samo moj!" je povedala Sky Ferreira.
Jimmy Choo ILLICIT, hipnotičen in ženstven vonj, je skoraj kot prepovedan sadež. Nemudoma osvoji čutila, da mu posvetimo vso pozornost. Zavaja, zapeljuje, privablja… Posebna olfaktivna izkušnja z blagodejnim in prijetnim ingverjem, ki flirta z ženstveno vrtnico ter prefinjenim jasminom, preden se razkrije ILLICIT-ova prepoznavnost: gurmanski medeno-ambrasti akord. Nežno prepleten s sandalovino je pravi senzorični užitek.
Parfum je delo parfumerke Anne Flipo, ki mu je želela vdihniti resnično svojevrsten pečat. "Zamislila sem si drzno dišavo z močnim podpisom. Zato sem začela precej kipeče in se nato umirila pri edinstveni osnovi. Zgrajen okoli čutnosti in odvisnosti, ILLICIT ponuja prav poseben sijaj in brezčasno eleganco," je povedala Flipo.
Steklenička je večslojna, kot kristal s tisočerimi odtenki. Art deco stil in arhitekturna siluheta, odeta v zlate odtenke s srebrnim pokrovčkom, je kot sodoben simbol razkošja. V prazničnem bleščečem pakiranju je 60-ml steklenički parfumske vode dodana še 100-ml tuba z mlekom za telo v enaki zapeljivi dišavi. Če vam ga sodobni princ ne bo poklonil, si lahko ta set podarite same!

Ni komentarjev:

Objavite komentar